Jobb i Synlighet

Har du et brennende engasjement for digital markedsføring og målbare resultater? Da ønsker vi deg på laget!

Synlighet er stedet for 60 ambisiøse, datadrevne markedsførere med kjærlighet for faget. Er du opptatt av å utvikle deg selv, så vel som selskapet du arbeider i og kollegene dine? Bli med å finne nye måter og kombinere data, teknologi og markedsføring på.

Våre verdier

Alt vi gjør bygger på disse tre viktige verdiene:

Verdi 1: Høye ambisjoner og lave skuldre
Vi ønsker å se våre ansatte, som i en kombinasjon av ambisjon og mestring, vokser både personlig og profesjonelt. Vi etterstreber å dyrke frem konsulenter med rådgiverens integritet, som skaper verdier for kundene våre. Derfor forsøker vi å skape en arbeidsplass med best mulig lærings- og arbeidsmiljø, hvor kloke hoder føler seg hjemme.

Verdi 2: Hypoteser, testing og optimalisering
Det finnes ingen enkel vei til suksess. Vi bruker den erfaring og kunnskap vi tilegner oss i hvert enkelt case kombinert med bruk av state-of-the art verktøy for å videreutvikle våre kunder. Med datadreven tilnærming og høyt arbeidstempo optimaliserer vi både våre interne prosesser og kundens markedsføring.

Verdi 3: Bli best sammen
Vi går på jobb hver dag med høye ambisjoner om å bli litt bedre hver dag. Vi øver på egne ferdigheter, spiller hverandre gode gjennom deling av erfaringer og setter det i system slik at det gir verdi for kundene våre. Best blir du ikke alene, mener vi. Med fagteam, kundeteam og et brennende engasjement for å dele, er alt tilrettelagt for at du, Synlighet og kundene blir best.

Derfor elsker vi å jobbe i Synlighet

Få et innblikk i livet i Synlighet

/

Synlighet feirer 15 år

Faggrupper in action på Geilo

Fagsamling på Geilo 2019

Dublin 2016

Studietur til Google og Facebook i Dublin 2016

Dublin 2016

1 - 2 - 3 hopp!

Festpyntet på Solstrand bad

Synlighet på tur

I 2017 gikk turen til Amsterdam

London 2014

Studietur til London 2014

Kubb i byparken i Bergen

Høyt konkurranseinstinkt

Flipperspill på kontoret

Lønningsbrus for de som vil