Forside / Oslo

Synlighet Oslo - La oss snakkes om digital markedsføring!

Hei! Ser dere etter et markedsføringsbyrå og en partner som forstår, utfordrer, utfører og lærer bort? Synlighet Oslo står klar til å gi deg farten du trenger.

Enten du trenger et helt markedsteam som både sikrer en konkurransekraftig strategi og implementering av effektive tiltak, eller du trenger spisskompetanse innen ett eller flere områder innen markedsføring, så har vi teamet og spesialistene som fyller ditt behov.

Vi ser frem til å høre fra deg! Ta kontakt via skjemaet nederst på siden eller ring oss på 04195.

Markedsføringsbyrå med helhetlig tilnærming

Med over 70 spesialister fordelt på våre avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Malmø, er vi klare til å utvikle din markedsføring videre. Vi har lang erfaring med markedsføring av alle typer bedrifter - B2B, netthandel, retail, veldedige organisasjoner, og offentlig så vell som privat sektor. 

Vårt engasjement er omfattende og vi dykker dypt ned i hver bransje og målgruppe. Det gjør oss til et markedsføringsbyrå som ikke bare tenker nytt og kreativt, men som er opptatt av nøyaktighet og presisjon i hvert steg av prosessen. Resultatet blir en strategisk og helhetlig tilnærming som tar hensyn til deres behov og målgruppens utfordringer.

Les mer om hvilke områder som ofte inngår i et byråsamarbeid.

Velkommen til Synlighet Oslo!

“I Synlighet sin avdeling i Oslo møter du mennesker med veldig variert bakgrunn og erfaring. Det er økonomer, markedsførere, kreatører og analytikere. Felles for alle er at vi går på jobb hver dag for å bli enda bedre enn i går. For oss selv og for våre kunder. Vi jobber hver dag for at våre kunder skal vinne i sitt marked.” Øystein Svendsen Opperud, byråleder i Synlighet Oslo.

Synlighets Oslo-avdeling ligger sentralt plassert i sentrum, mellom Tinghuset og St. Olavs plass. Adressen er Pilestredet 28, 0164 Oslo. Velkommen til oss! 

Dette sier noen av våre kunder:

“Etter flere mislykkede forsøk på samarbeidspartnere, havnet vi hos Synlighet. Dette har medført en enorm økning på nett fordi Synlighet setter pengene der vi får størst effekt.Vi stoler fullt og helt på Synlighet, og det sparer oss mye tid.” Olav Øverli, daglig leder i Bull Ski & Kajakk

Over mange år har Synlighet vært en solid samarbeidspartner som har bidratt med innsikt og råd innen markedsføring og teknologi - en viktig brikke i BilXtra sin positive utvikling. Terje Fredriksen, markedsdirektør i BilXtra

Vi ønsket et byrå som tok samfunnsoppdraget vårt på alvor og identifiserer seg med kundens behov. Det er mye jeg kunne sagt om kompetansen i byrået, men menneskene, energien og stemningen gjengen i Synlighet har, var det rett og slett ingen andre som kunne matche. Kristoffer Alderin, markedssjef Stendi

Vi ser frem til å høre fra deg!

Lurer du på om Synlighet er rett markedsføringsbyrå for dere? Da håper vi at du vil ta kontakt slik at vi kan bli bedre kjent. Vi er nysgjerrige på hvilke ambisjoner, utfordringer og eventuelle konkrete behov dere har. Etter en bli-kjent-prat presenterer vi et konkret forslag til samarbeid som har ett mål for øyet: At dere når målene dere har satt og får farten dere trenger.

Send oss noen linjer om hva dere ser etter i skjemaet under, eller ring oss på 04195. Du kan selvfølgelig også kontakte byråleder i Oslo, Øystein Opperud.

Møt våre ansatte i Synlighet Oslo