Forside / Om oss

Bli kjent med Synlighet - et moderne mediebyrå

Vi tror ikke at superhelter finnes. Det vi derimot beviser hver eneste dag, er at når vi jobber sammen, skaper vi oppsiktsvekkende resultater. Sammen i et fagmiljø med 70 eksperter og sammen med ambisiøse kunder.

Vi gir deg farten du trenger! Det er vår lovnad til våre kunder. Vi går på jobb hver dag med fokus på å bli litt bedre enn i går. Gjennom faglig nysgjerrighet, godt samarbeid og et kritisk øye, skaper vi resultater med digital markedsføring som gir våre kunder varige fortrinn.

I Synlighet elsker vi tall, men vi har også evnen til å løfte blikket og se det store bildet. Den sterke fascinasjonen for faget, kombinert med gleden av å jobbe med og for mennesker, gir oss den ekstra motivasjonen vi trenger for å opprettholde posisjonen blant de ledende datadrevne byråene i Norden. 

Vi er et etablert, uavhengig mediebyrå, med avdelinger i Norges tre største byer, Oslo, Bergen og Trondheim, i tillegg Malmø i Sverige. Med Synlighet på laget, har du en partner som alltid er i front og tester nye muligheter innen digital markedsføring. Vi sørger for at du synes der det teller, med rett budskap til rett målgruppe. 

Samarbeide? Les mer om våre tjenester - fra strategi til planer og gjennomføring

Bli best, sammen!

Vi er opptatt av å bygge fellesskap og mener at kunnskap bør deles. Kun da får den verdi for våre samarbeidspartnere, kunder og kolleger. Det beste vi vet er å få lov til og spille på lag med våre kunder. På ekte. Slik når vi sammen mål om utvikling og framgang.

"Å bli best, sammen!" er gjennomgående både internt og i relasjon med kunder og samarbeidspartnere. Vi har gjennom en årrekke arrangert kurs, holdt gratis webinarer, samt delt tips og erfaringer på Synlighetsbloggen. I et typisk kundemøte med oss vil du få kjennskap til de nyeste digitale trendene og bli bevisst på hvilke tiltak som øker din autoritet på nett.

Les også: Slik er det å jobbe i Synlighet

Google Premier partner

Synlighet er ett av få nordiske mediebyråer som har status som Google Premier Partner og innebærer en rekke fordeler for våre kunder. Med Synlighet som mediebyrå og partner får du blant annet tilgang til å beta-teste nye annonseringsmuligheter før andre. Det er også et tydelig kvalitetsstempel på at vi alltid ligger i front og sørger for at kundene våre får mest ut av investeringene sine.  

Les mer om fordelene av å velge et byrå som er Premier Partner her.

Sjekk ut: Caser og resultater vi har skapt

Andre partnerskap

Synlighet er offisiell partner med en rekke leverandører som gir kundene våre viktige fortrinn. 

Åpenhetsloven trådte i kraft 1.juli 2023, og skal sikre respekt for grunnleggende menneskerettigheter, anstendige arbeidsforhold og miljø. Les om hvordan Synlighet jobber med Åpenhetsloven.