Forside / Jobb i Synlighet / Internship hos Synlighet | Digital markedsføring

Søk internship hos Synlighet

Bilde av Synlighets ansatte

Ønsker du erfaring innen digital markedsføring høsten 2024?

Akkurat nå ser Synlighet etter deg som ønsker relevant praksis og erfaring innen digital markedsføring til høsten 2024. Vi tar fortløpende i mot søknader til 15. mai, og satser på å ha de rette kandidatene på plass i slutten av mai.

Vi foretrekker stort sett at du kan jobbe som intern hos oss minimum 3 måneder heltid, men har du en annen livssituasjon og er motivert så ikke nøl med å sende søknad - for den rette kandidaten kan vi finne løsninger. I utgangspunktet ser vi etter deg som er på siste året av en bachelor, eventuelt at du jobber på en master, men vi er åpne for mange løsninger.

Fagområder du må være interessert i å lære mer om:

Arbeidssted: Oslo, Bergen og Trondheim

Vi ser etter deg som klør etter å få lære av vårt sterke fagmiljø. Du vil nemlig fra første stund få opplæring som setter deg i stand til å delta i prosjekter og kundeleveranser, med god støtte fra våre fagspesialister. Her er læringskurven bratt!

Du vil få tilpasset innholdet i internshipet ditt etter hva du har lyst til å lære mer om og din profil. Derfor er det viktig at du i søknaden din gir oss følgende informasjon:

  • Hva er du interessert i lære mer om? Velg helst én, maks to fagområder.
  • Hvor mye har du mulighet til å jobbe? Heltid, deltid eller periodevis?
  • Hvilken by er det du kan jobbe fra? Bergen, Trondheim eller Oslo?
  • Søker du som en del av et studie? Eller er dette internshipet utenom?

Send oss din søknad og fortell oss hvorfor det nettopp er du som får mest utbytte av et internship hos oss i Synlighet. 

Søknaden sender du til stilling@synlighet.no.

Har du spørsmål? Ta kontakt med byråleder i byen du ønsker å jobbe i:

Dette sier interns om å ha internship i Synlighet

"Det var en åpenbaring for meg å forstå hvor stor den digitale verdenen faktisk er, hvor raskt den utvikler seg, og hvor stor påvirkning de digitale kanalene har. Ikke minst var det spennende å jobbe med et bredt spekter av kunder fra ulike bransjer og med ulik størrelse. Om du er student vil jeg absolutt anbefale å søke internship hos Synlighet", Kathrine Karlsen.

"En av verdiene til Synlighet er “Bli best sammen", og jeg vil vektlegge siste delen - altså sammen. Det som virkelig har vært en av de beste tingene med internship i Synlighet, har vært folkene. Her ble jeg tatt imot som en del av gjengen fra første stund. Det skapte et trygt miljø der jeg kunne prøve og feile, men likevel være trygg.", Thomas Stavø Johnstone.