Forside / Jobb i Synlighet / Internship hos Synlighet | Digital markedsføring

Søk internship hos Synlighet

Bilde av Synlighets ansatte

Er du student og ønsker et innblikk i hvordan hverdagen som digital markedsfører er?

Synlighet har internship for deg som er student og ønsker relevant praksis og erfaring innen digital markedsføring. Perioden må være på minimum 3 måneder heltid.

Arbeidssted: Oslo, Bergen, Trondheim og Malmø

Vi ser etter deg som klør etter å få lære av vårt sterke fagmiljø. Du vil nemlig fra første stund få opplæring som setter deg i stand til å delta i prosjekter og kundeleveranser, med god støtte fra våre fagspesialister. Her er læringskurven bratt!

Vi vil kunne tilpasse innholdet i internshipet etter ditt kompetansebehov og din profil. 

Send oss din søknad og fortell oss hvorfor det nettopp er du som får mest utbytte av et internship hos oss i Synlighet. Søknaden sender du til stilling@synlighet.no.

Har du spørsmål? ta kontakt med adm.dir. Arnulf Røkke på telefon 906 88 142.

Dette sier interns om å ha internship i Synlighet

"Det var en åpenbaring for meg å forstå hvor stor den digitale verdenen faktisk er, hvor raskt den utvikler seg, og hvor stor påvirkning de digitale kanalene har. Ikke minst var det spennende å jobbe med et bredt spekter av kunder fra ulike bransjer og med ulik størrelse. Om du er student vil jeg absolutt anbefale å søke internship hos Synlighet", Kathrine Karlsen.

"En av verdiene til Synlighet er “Bli best sammen", og jeg vil vektlegge siste delen - altså sammen. Det som virkelig har vært en av de beste tingene med internship i Synlighet, har vært folkene. Her ble jeg tatt imot som en del av gjengen fra første stund. Det skapte et trygt miljø der jeg kunne prøve og feile, men likevel være trygg.", Thomas Stavø Johnstone.