Forside / Blogg / Årets julegave gikk til SuperSelma

Årets julegave gikk til SuperSelma

Dato publisert:

23.12.21
20211214 105020

Hver jul gir Synlighet en donasjon til en veldedig organisasjon som de ansatte stemmer frem. I 2021 gikk årets julegave til SuperSelma.

14. desember kom Tommy fra SuperSelma, Støtteforeningen for kreftrammede, innom som han pleier for å hente pant på Oslo-kontoret. Han ble overrasket da byråleder Øystein plutselig stod der med årets julegavesjekk på 25 000 kr fra Synlighet.

Julegaven kommer til å gå til utstyr, gaver og gavekort til barn med kreft og pårørende av dem, for å skape lys i tunge tider.

- På vegne av alle barna og deres pårørende som fikk Lysglimt til jul, vil vi si TUSEN TAKK for at dere bidro til Barnas Jul 2021.

Les hele saken: Barnas jul ga mange lysglimt (sfk.no)

Superselma

foto: sfk.no

Superselma ahus

foto: sfk.no

"Hvert år i snart 30 år har Støtteforeningen for Kreftrammede -Superselma gjennomført den årlige innsamlingsaksjonen «Barnas Jul.»

Julen er en spesielt tøff og sårbar tid for mange. Barn og unge med kreft har ofte lang behandlingstid og lavt immunforsvar. Det kan bli lange og tøffe dager både hjemme og på sykehus. Vi ønsker derfor hvert år å gi dem en så fin ramme rundt julehøytiden som mulig.

Takket være bidrag fra private givere og bedrifter har vi i julen 2021 kunnet glede mange med et Lysglimt før jul og vil fortsette utover i januar."

Vi oppfordrer flere bedrifter til å støtte SuperSelma sitt arbeid for kreftrammede barn. Les mer om hvordan du kan bidra her (sfk.no).