Forside / Om oss

Bli kjent med Synlighet

Vi tror ikke at superhelter finnes. Det vi derimot beviser hver eneste dag, er at når vi jobber sammen, skaper vi oppsiktsvekkende resultater. Sammen i et fagmiljø med 60 eksperter og sammen med ambisiøse bedrifter.

Digitale nerder med sosiale antenner

Leveregel nummer én i Synlighet er: Lykkes ikke våre kunder, så lykkes heller ikke vi. Derfor går vi på jobb hver dag med fokus på å bli litt bedre enn i går. Gjennom faglig nysgjerrighet, godt samarbeid og et kritisk øye, skaper vi kampanjer som er synlige på nett, og kvalitetsinnhold som gir våre kunder varige fortrinn.

I Synlighet elsker vi tall, men vi har også evnen til å løfte blikket og se det store bildet. Den sterke fascinasjonen for faget, kombinert med gleden av å jobbe med og for mennesker, gir oss den ekstra motivasjonen vi trenger for å opprettholde posisjonen blant de ledende Performance Marketing byråene i Norge.

Vi er et etablert, uavhengig digitalt markedsmiljø, med kontorer i Norges tre største byer, Oslo, Bergen og Trondheim, i tillegg til Stockholm og Malmø. Vi vokser og får stadig nye skarpe hoder som tilfører Synlighet den kompetansen kundene våre trenger for å nå sine mål digitalt.

Gjennom Googles Partnerprogram har alle fagspesialister i Synlighet sertifisert seg og bevist at de har grundig kunnskap om annonsering og analyse. Faglig bredde kombinert med unik spisskompetanse gir kundene våre et stort fortrinn.

Les flere av våre kundecaser og resultater her.

Kunnskap bør deles

Vi mener at kunnskap bør deles. Kun da får den verdi for våre samarbeidspartnere og kunder. Derfor har vi gjennom en årrekke arrangert ulike kurs, holdt gratis frokostmøter, samt delt nyttige artikler om våre fagområder på Synlighetsbloggen. Naturligvis er vi aktivt til stede i sosiale medier, og med jevne mellomrom, kan du lese uttalelser fra våre eksperter i nasjonale medier.

I et typisk kundemøte med oss vil du få kjennskap til de nyeste digitale trendene, bli bevisst på hvilke tiltak som øker din autoritet på nett og få inngående kunnskap. Dette er essensielt for at vi sammen tar gode valg, legger den beste digitale strategien og ikke minst oppnår lønnsomhet på nett.

Sjekk ut noen av våre prisvinnende caser

Sertifisert partner

Synlighet er ett av få nordiske byråer som har status som Google Premier Partner. Det er et kvalitetsstempel som innebærer en rekke fordeler for våre kunder. Les mer om fordelene av å velge et byrå som er Premier Partner her.

/