Få hjelp til søkemotoroptimalisering fra et av Norges ledende SEO-byråer.

Synlighet har vært ledende innen SEO siden 2003. Vi er et stort fagmiljø som jobber strategisk med markedsledende bedrifter i hele Norden.

Slik bør du jobbe med SEO

Synlighet startet som et SEO-byrå i 2002, og har i vår fartstid opparbeidet oss en erfaring med hvilke tiltak som skaper størst omsetningsvekst fra søkemotorer.

Algoritmen til Google forholder seg til over 200 faktorer når den avgjør hvilken nettside som bør stå øverst i søkeresultatet, og alle teller ulikt.
Vi har god kontroll på hvilke faktorer som har størst påvirkning, og har utviklet en metodikk som ivaretar det, og knytter det opp mot de viktigste forretningsmålene til bedrifter i mange bransjer.

Når vi har satt vekstmål sammen med dere, og avdekket hvilke forretningsområder som er prioritet, er veien videre i korte trekk slik:

  1. Søkeordsanalyse
  2. Teknisk gjennomgang
  3. Optimalisering av nettstedet
  4. Ekspertise, Autoritet og Tillit (E-A-T)
  5. Blogg og deling av innhold

Les en grundigere beskrivelse av hvordan vi anbefaler å jobbe med søkemotoroptimalisering her.

SEO er grunnlaget for all digital markedsføring

Søkemotoren er en sentral del av alle deler av kundereisen, som er grunnlaget for den digitale strategien. Forbrukeren har en rekke spørsmål som de forsøker å få svar på, før de til slutt bestemmer seg for hvem de skal kjøpe av, hvor de forsøker å forsikre seg om at de tar det riktige valget.

Innholdet som du skaper på alle deler av nettsiden for å svare på disse spørsmålene, bør brukes som landingssider for kampanjer i alle kanaler. Det bør settes opp remarketing kampanjer som loser kunder fra et punkt til det neste, ved å presentere dem for nytt innhold etterhvert som de har lest det forrige, og beveger seg nærmere en beslutning om å kjøpe. Dette sikrer dere en høy plass top-of-mind når et valg skal tas, og gjør forbrukeren trygg på dere som leverandør.

På den måten er arbeidet med SEO og innhold, et grunnlag for alle andre deler av digital markedsføring.

Få hjelp av et SEO-byrå

Søkemotoroptimalisering handler mest om å hjelpe brukeren til å ta gode valg, på en brukervennlig måte.

Vi har lang erfaring med SEO-arbeid i en rekke bransjer og typer nettsteder, som store nettbutikker, offentlige nettsider, og bransjer som bil, mote, kosthold, reiseliv, bank, forsikring og radio. Synlighet hjelper deg på vei mot målet om å bli en autoritet på nett.