Forside / Synlighet er Google Premier Partner

Synlighet er Google Premier Partner - dette betyr det for deg!

Synlighet er et av få nordiske byråer som er Google Premier Partner. Det byr på en rekke fordeler for deg.

Høyt krav til kompetansenivå

Når en bedrift oppnår partnerstatus, betyr det at den har utvist Google Ads-kompetanse og -ekspertise, innfridd kravene til Google-annonseforbruk, hatt vekst i både bedrifts- og kundeinntektene og opprettholdt og utvidet kundebasen sin. Support.google.com

«Premier Partner-bedriftene, som er blant de 3 % av Google-partnerne som gjør det best i landet. Disse bedriftene utmerker seg fordi de er opptatt av å utvikle produktkunnskapen sin, bygge opp nye kundeforhold og skape vekst for kundene sine. Vi ser frem til å støtte dem videre i arbeidet med å hjelpe kundene sine med å lykkes på nettet.»
– Davang Shah, seniordirektør for Google Ads Marketing

At Synlighet er Premium Partner innebærer blant annet at:

  • Alle våre spesialister er sertifiserte. De har oppdatert kunnskap om muligheter innen Google sitt annonseunivers som inkluderer blant annet Shopping, YouTube, display, SA og DV360 og søk.
  • Vi arbeider etter gjeldende bestepraksis som beviselig gir de beste resultatene for våre kunder. Det innebærer at vi alltid optimaliserer etter dine målsetninger og at vi jobber performance-drevet. Med andre ord at vi fortløpende tester, evaluerer og optimaliserer resultatet.
  • At vi oppfyller Google sine krav til minstenivå av annonsespen som brukes på vegne av våre kunder. Dette minstenivået er relativt lavt og vil i all hovedsak sikre at byråer som oppfyller Partner-status leverer resultater på vegne av mange nok annonsører til å høste erfaring og "at bedriften har en tilfredsstillende omsetning". 

Fordeler du får av å bruke et byrå som er Premier Partner

Som kunde av Synlighet vil du få flere fordeler av at vi er ansett som Premium Partner av Google. Du vil blant annet få fordeler som:

  • Tilgang til å Beta-teste nye annonseprodukter. Gjennom Synlighet vil du kunne få et kjærkomment konkurransefortrinn når du skal vekke interessen til målgruppen din. Du får nemlig anledning til å være blant de aller første i verden som får ta i bruk nye annonseformater, målrettingsmuligheter eller andre annonseprodukter.
  • Høyere supportnivå gjennom vår tilgang til Google sitt team. Rett som det er vil noe uforutsett kunne påvirke markedsføringen du kjører gjennom Google. Det kan være nye retningslinjer som trer i kraft eller trøbbel med betalingsløsninger - eller noe helt annet. Da vil Synlighet på vegne av våre kunder ha tilgang på support direkte til Google sitt team.
  • Innsiktsrapporter om din bransje som gir deg viktig input til strategiske beslutningsprosesser. Google har enormt med bransjeinnsikt på tvers av bransjer og områder. Skal du inn i et nytt marked? Hvordan er utviklingen i brukertrender for min målgruppe? Dette er innsikt vi får tilgang til gjennom samarbeid med Google og som vi sammen kan legge til grunn for enda bedre markedsføring.

La oss snakkes om digital markedsføring

Vi er alltid interessert i å høre om hvilke vekstambisjoner og planer du har for din bedrift. Ta kontakt med oss for en prat om hvordan Synlighet kan ta deg til neste steg.