Forside / Tjenester / Piwik PRO - ditt neste webanalyseverktøy

Piwik PRO - ditt neste webanalyseverktøy

Piwik pro partner synlighet

Er du på jakt etter et nytt, solid analyseverktøy? Piwik PRO samler alle data du trenger for å analysere markedskampanjer og atferd på nettsiden din. Samtidig lagres data trygt innenfor EU.

Piwik PRO er et webanalyseverktøy med like lang historie som Google Analytics, og like rik funksjonalitet. Synlighet har jobbet med datainnsamling og analyse av nettsteder i over 15 år, og anser Piwik PRO som den beste kombinasjonen av funksjonalitet, datasikkerhet og verktøykostnad på markedet i dag. Derfor har vi inngått et partnerskap med Piwik PRO for å sikre at vi kan gi deg den beste oppfølgingen og støtten i verktøyet.

Vi står klare til å hjelpe deg med standardoppsett eller skreddersøm av Piwik PRO slik at du kan sikre deg både korrekt innsamling av data og innsiktsfull rapportering.

Hva er Piwik PRO?

Piwik PRO er et analyseverktøy som samler inn all data du trenger fra nettstedet ditt.

Det inkluderer:

 • sidevisninger, besøk og unike brukere
 • transaksjoner og handlekurvaktivitet i nettbutikk
 • internsøk, eksterne lenker og nedlastinger
 • trafikkilder, kampanjekoder og konverteringer
 • egendefinerte hendelser og dimensjoner


Med et rikt utvalg av velkjente standardrapporter, og fleksible egendefinerte løsninger, får du både enkel oversikt og dyp innsikt i atferd og resultater fra nettstedet.

Fullt eierskap til data som lagres i EU

I likhet med de fleste andre verktøy for webanalyse er Piwik PRO basert på informasjonskapsler for identifisering av brukere. Data som samles inn regnes altså som persondata i henhold til GDPR.

Forskjellen fra Google Analytics er at du beholder fullt eierskap til dataene dine. De lagres trygt i europeiske datasentre, og de kobles ikke til andre sine data eller tjenester. Piwik PRO har også flere funksjoner for anonymisering, og en innebygget samtykkemodul, som gjør det lettere for deg å oppfylle alle krav og plikter i personvernlovgivningen.

Hvorfor bør du velge Piwik PRO?

Enten du er en statlig institusjon, en nettbutikk, eller en tjenesteyter i B2B-markedet så er det en rekke gode grunner til at du bør velge Piwik PRO:

 • Personvern: Sikker datalagring i EU, og en rekke funksjoner for innstramming og kontroll av datainnsamlingen.
 • Kjente begreper og rapporter: Hvis du er kjent med Google Analytics fra før, vil du oppleve at grensesnittet og rapportene i Piwik PRO er enkle å forstå. Det vil kreve lite opplæring i verktøyet for å finne dataen du er ute etter.
 • Rask tilgang på data: Dagens data er tilgjengelig i rapportene med kun 30 minutter forsinkelse.
 • Gode integrasjoner: Piwik PRO har ferdige koblinger til en rekke andre systemer. Dette gjelder også Google sine verktøy, inkludert Search Console, Google Ads (med autotagging) og Looker Studio.

Må du betale for Piwik PRO?

Piwik PRO er gratis for mindre nettsteder, og rimelig for deg som sitter på større nettsteder (Enterprise).

Verktøyet kommer i to varianter, Core og Enterprise. Core er gratis for nettsteder som har mindre enn 500.000 hits pr måned (summen av sidevisninger og egendefinerte hendelser). Har du mer trafikk enn dette kan du kjøpe en tilleggspakke til Core-versjonen. Da vil du få en million ekstra hits i måneden til litt over 300 euro pr måned.

De største bedriftene vil ha behov for Enterprise, men hvilken som helst bedrift kan velge å betale for å ha den versjonen. Den viktigste forskjellen mellom Core og Enterprise er at Enterprise har lengre lagringstid - 25 måneder vs 14 måneder - og kan ta imot større datamengder. En Enterprise-løsning forutsetter at du får et tilpasset tilbud basert på akkurat din datamengde, men kostnaden vil fremdeles være rimelig sammenlignet med andre verktøy.

Er du usikker på om det er nok med gratisløsningen, eller om du trenger flere hits? Det kan vi hjelpe deg med å vurdere!

Få Piwik PRO korrekt installert og tilpasset

Synlighet har 15 års erfaring med installasjon og optimalisering av analyseverktøy. Vi vil sikre at du samler riktig data, at du utnytter mulighetene for ekstra innsikt, og at samtykke og andre innstillinger er i tråd med din personvernerklæring.

Du får hjelp med å:

 • installere og optimalisere Piwik PRO på nettstedet ditt
 • integrere Piwik PRO med eksisterende systemer
 • opplæring og veiledning i bruk av verktøyet

Ta kontakt med oss om Piwik PRO