Forside / Bergen / SEO-byrå i Bergen

Ditt SEO-byrå i Bergen - Våre eksperter gjør deg synlig der det teller

Er du synlig der det teller? Få hjelp av våre SEO-eksperter fra Synlighet sin avdeling i Bergen. De vet hvilke tiltak som gjør din bedrift mer synlig i Googles søkeresultat!

Bergens ledende miljø innen SEO

Det første vi gjør i et samarbeid med deg er å kartlegge behovene til din bedrift og hvilke mål du har satt deg. Det er avgjørende for at SEO-arbeidet skal bli et verdifullt bidrag. Når vekstmål er satt og forretningsområder prioritet, er veien videre i korte trekk slik:

  • Teknisk gjennomgang av nettstedet
  • Søkeordsanalyse og søkeordsstrategi
  • Optimalisering av nettstedet
  • Ekspertise, Autoritet og Tillit (E-A-T)
  • Blogg og deling av innhold

Våre eksperter på SEO i Bergen jobber daglig med bedrifter i mange ulike bransjer og ulike størrelser. Med Synlighet på laget som ditt SEO-byrå vil du raskt kunne implementere viktige tiltak som gir økt synlighet. Vi har mange års erfaring i å prioritere og implementere tiltak som gir effekt både innen B2B, nettbutikker og for bedrifter og butikker med lokal tilstedeværelse. Les mer om hvordan vi hjelper bedrifter å lykkes med SEO her.

Synlighet vant Nordic SEMrush awards 2020 for sitt arbeid med SEO for Outland, der vi konkurrerte mot flere av nordens ledende byråer.

"This is a very creative entry and a standout winner.” - Juryen i SEMrush Awards

- Samarbeidet med Synlighet har gitt oss verdifull innsikt og vekst.

Vi opplever den løpende rådgivningen på hvordan Lobas Garasjeporter skal utvikle seg videre og hvordan vi skal løfte salget hos våre forhandlere som viktig. Et eksempel er den positive utviklingen vi nå ser fra den utvidete forhandlerløsningen som gir økt synlighet i Google og ikke minst omsetning.

- Espen Gjerstad, Markedssjef i Lonevåg Beslagfabrikk AS

- Utrolige resultater for alle områder

- Synlighet har blitt en svært viktig partner for oss i Outland, og bidrar på alle aspekter av vår markedsstrategi. Etter å ha samarbeidet tett i over et år, ser vi nå utrolige resultater for alle områder. Vi opplever økt salg både i nettbutikken og i alle våre 8 butikker

- Simen Josefsen, grunnlegger og eier av Outland.

Sjekk ut noen av våre SEO-caser og gratis ebok om SEO

Ta kontakt med Synlighet Bergen og kom i gang med SEO i dag!