Forside / Blogg / Vinner av SEMrush Award 2020

Synlighet og Outland vant pris under prestisjetung Award

Dato publisert:

15.05.20
SE Mrush Nordic Awards 2020 Winner Badge Grey 3

Under SEMrush Nordic Awards 2020 som ble avhold på onsdag, kjempet Nordens ledende byråer om prestisjetunge titler. Synlighet og Outland gikk seirende ut med prisen for Best SEO Campaign, og slo dermed et titalls byråer fra hele Norden.

- Vi er utrolig stolte av hva vi har fått til sammen med Team Outland og av at vi nå offisielt kan kalle oss Nordens ledende. Den tittelen har mange bidratt til - både kunder som gir oss spennende utfordringer og de ansatte som hver dag pusher hverandre videre.

Vokser i et nedadgående marked

Outland pressebilde

Kilde: Outland

- At vi klarer å vokse i et nedadgående marked preget av konkurser og butikkdød er en utrolig god følelse. Vi fokuserer på videre vekst i stedet for usikkerhet rundt mulig stenging av butikker som preger det norske markedet, sier Simen Josefsen, grunnlegger og eier av Outland.

Outland har siden 1998 vært et foretrukket sted for kjøp av tegneserier, brettspill, lego, Manga og sci-fi fantasy-litteratur. Siden 2018 har Synlighet vært en integrert del av Outlands markedsavdeling, og har jobbet for å skape magi for Outland og deres kunder siden oppstart.

- Synlighet har blitt en svært viktig partner for oss i Outland, og bidrar på alle aspekter av vår markedsstrategi. Etter å ha samarbeidet tett i over et år, ser vi nå utrolige resultater for alle områder. Vi opplever økt salg både i nettbutikken og i alle våre 8 butikker, forteller Josefsen fornøyd.

- Et case som skiller seg ut

Gjennom innsiktsanalyser som avdekket kundereisen til Outlands målgruppe og deres behov, produserte Outland og Synlighet innhold for å imøtekomme enhver engasjert nerd sine spørsmål og interesser.

Suksessoppskriften inkluderte blant annet guider og tips, så vel som invitasjoner til tegnekurs for Manga-interesserte. 

Resultatet? Over 100 % vekst i organisk trafikk, topp tre rangering for 300 nøkkelord og nesten 60 % økning i omsetning fra nettbutikken.

En trollbundet jury var tydelige på at dette var et case som skilte seg ut, og vektla blant annet kreativitet, god planlegging og gjennomføringskraft som årsaker til seieren:

“This submission displayed a great understanding of their audience needs, the entry displayed great mapping and strong execution. This is a very creative entry and a standout winner.” 

Kilde: semrushnordicawards.com

Kontakt oss om du også ønsker hjelp med søkemotoroptimalisering fra et av Nordens ledende SEO-byrå.