,
Forside / Kurs og Arrangement / Kurs i søkemotoroptimalisering

Kurs i søkemotoroptimalisering

SEO

Lær mer om hva du selv kan påvirke for å bli mer synlig i søkeresultatet! Søkemotoroptimalisering (SEO) er en langsiktig strategi for å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante. Dine kunder googler, men er du synlig? Meld deg på kurs og lær deg hvordan!

Hva lærer du på kurset?

Ønsker du å lære mer om hvordan du blir synlig i Googles søkeresultat?

Da er dette kurset for deg!  Vi gir deg en god innsikt i søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan du skaper best mulig resultater for din bedrift. Kurset er grunnleggende, og vil være nyttig enten du jobber med SEO selv, eller får bistand fra byrå.

Kurset gir deg en innføring i hvordan du ved hjelp av en søkeordsanalyse identifiserer viktige søkeord som er relevant for dine produkter eller tjenester, og hvordan du må strukturere innholdet for å kunne rangere på disse. Vi gir deg også en innføring i viktige faktorer Google og andre søkemotorer vektlegger når de bestemmer sin rangering, og hvordan du kan påvirke disse.   

Synlighet har arbeidet med søkemotoroptimalisering siden 2003. Vi har siden den gang vært en læremester og pioner innenfor dette faget. Vi er opptatt av å dele vår kunnskap, og våre kursholdere har lang erfaring innenfor området.

Du lærer mer om:

  • Teknisk SEO, HTML markup, indeksering
  • Sidestruktur, Forsidens betydning og rolle, kategoristruktur 
  • Søkeordsstrategi, hente inn søkeordsdata, søkeordsanalyse og verktøy, kobling av URL og søkeord
  • Onpage optimalisering, tittel, URL, H1, brødtekst, bildetekst, interne lenker
  • Cases, praktiske eksempler på tiltak som har vært gjort og resultater det har gitt

Kurset er spesielt nyttig for deg som planlegger nytt nettsted! Du får konkrete tips om hvilke feil du skal unngå og hvilke tiltak som er viktig for et best mulig resultat!

Pris og praktisk info:

Kurset går over to påfølgende dager, fra kl. 09.00-12.00 begge dager.

Kurset gjennomføres som et skjermmøte, med gode muligheter for dialog med kursholderne underveis. Lenke til pålogging til kurset får du tilsendt på mail.

Krav / forkunnskaper- hvem passer kurset for?

Det stilles ingen spesielle krav, annet enn interesse for temaet. Kurset passer for: Markedsførere, tekstforfattere, bedriftsledere, gründere og andre som ønsker å sette seg inn i hva søkemotoroptimalisering er, hvordan det fungerer og ikke minst hvordan du kan bruke det i din digitale strategi og markedsføring. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i søkemotoroptimalisering (SEO).

Det kan være en fordel å ha tilgang til en Google Analytics-konto og Google Search Console på kurset.

Mål med kurset

Etter endt kurs skal du kjenne til de viktigste parameterene for å oppnå organisk rangering og kunne ta dette med deg tilbake for implementering på eget nettsted. 

Presentasjonen som brukes i kurset vil bli tilsendt deltakerne i ettertid.