Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Digital markedsfører og konsulent: Data og innsikt

Digital markedsfører og konsulent: Data og innsikt

Evner du å gjøre data om til innsikt og beslutningsgrunnlag? Er du på hjemmebane når du bruker verktøy som Google Analytics, Tag Manager eller andre verktøy for datafangst? Da vil vi snakke med deg!

Synlighet vokser og trenger folk til konsulentstilling i Bergen, Oslo eller Trondheim.

Som en del av vårt fagmiljø innen Data og innsikt vil du bli en viktig ressurs for våre kundeforhold. Du vil jobbe i kundeteam med eksperter fra andre fagområder og bidra til å sette strategier gjennom gode analyser.

Vi ser etter deg som:

 • Klarer å identifisere forretningsmuligheter og avdekke konkurransesituasjonen til bedrifter i ulike bransjer gjennom kvalitative og kvantitative analyser.
 • Har svært gode analytiske evner og god tallforståelse.
 • Er vant til å etablere og følge opp mål, og kan vise til oppnådde resultater gjerne gjennom effektiv datavisualisering i verktøy som Google Datastudio.
 • Kjenner viktige feilkilder og hvordan man går frem for å kvalitetssike datafangst for bedrifter, primært i verktøy som Google Tag Manager og Google Analytics.
 • Erfaring fra andre analyseverktøy og noe kodeforståelse er en fordel.

Kjennetegner dette deg?

Dette kan du forvente hos oss:

Ønsker du å bli en del av et miljø som er kjent for sin faglige tyngde? Hos oss blir du en del av et stort faglig miljø på over 50 personer. Du kommer inn i et fremoverlent og sosialt arbeidsmiljø, med fokus på egenutvikling og samarbeid, med et internt verdigrunnlag fundert på tanken om å “Bli Best. Sammen!”.

Synlighet har hatt stor vekst de siste årene, og har høye ambisjoner for veien videre. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til at dette fortsetter!

 • Du blir en del av et stort fagmiljø som verdsetter faglig utvikling. Våre fem faggrupper har faste faggruppemøter og arenaer der vi utvikler beste praksiser og der vi hele tiden utfordrer og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi går på jobb for å bli best sammen - sammen som fagmiljø og sammen med kundene våre.
 • Du vil treffe likesinnede, som har god businessforståelse og kjenner til hvordan ulike kanaler og sammensetningen av dem gjør seg gjeldende for bedrifters forretningsstrategi.
 • Du vil raskt oppleve at det er en fordel å være strukturert, selvgående og proaktiv - du må evne å legge opp egen arbeidshverdag, følge opp avtalt arbeid og være løsningsorientert
 • Du vil få mulighet til å dra på konferanser og kurs, og en årlig fellestur til inn- eller utland med faglig påfyll og sosiale aktiviteter.
 • I Synlighet for du tilgang til flere fordeler. Du får blant annet tilgang til gode ordninger for forsikringer, gunstige lån og mulighet til å forvalte egen pensjonssparingsprofil.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Synlighet, våre verdier og fordeler vi tilbyr ansatte: Få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Synlighet

Søk på stillingen via finn.no

Søknadsfrist: 17. januar
Vi kaller inn til intervju fortløpende, og tar forbehold om at vi kan avslutte prosessen tidligere enn 17. januar.

Spørsmål? Ta kontakt med Adm.dir/CEO Arnulf Røkke på epost (arnulf.rokke@synlighet.no) eller telefon (90688142).

Søknad og CV sender du inn via finn.no. OBS! Merk søknaden din med:

 • Stilling/kompetanse: "Data og innsikt"
 • Hvilken by du søker som arbeidssted: Bergen / Oslo / Trondheim