Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Digital markedsfører og konsulent: Data og innsikt

Digital markedsfører og konsulent: Data og innsikt

Synes du data og tall er best når de blir til innsikt og beslutningsgrunnlag? Har du interesse for verktøy som Google Analytics, Tag Manager eller andre verktøy for datafangst? Da vil vi snakke med deg!

Synlighet vokser. Vi søker nå etter deg som er fersk fra studier. Hvor vil du jobbe? Vi styrker laget i Trondheim, Bergen og Oslo. 

Som en del av vårt fagmiljø innen data og innsikt vil du bli en viktig ressurs for våre kundeforhold. Du vil jobbe i kundeteam med eksperter fra andre fagområder, og bidra til å sette strategier gjennom gode analyser. 

Vi ser etter deg som:

 • Ønsker å identifisere forretningsmuligheter og avdekke konkurransesituasjonen til bedrifter i ulike bransjer gjennom kvalitative og kvantitative analyser.

 • Har svært gode analytiske evner og god tallforståelse.

 • Vil lære deg å etablere og følge opp mål, og sette de opp visuelt i Google Datastudio.

 • Vil sette deg inn i viktige feilkilder og hvordan du går frem for å kvalitetssikre datafangst for bedrifter, primært i verktøy som Google Tag Manager og Google Analytics.

 • Erfaring fra analyseverktøy og noe kodeforståelse er en fordel.

 • Klarer å formidle innsikt og data på en god måte.

Dette kan du forvente hos oss:

Ønsker du å bli en del av et miljø som er kjent for sin faglige tyngde? Hos oss blir du en del av et stort faglig miljø på over 50 personer. Du kommer inn i et fremoverlent og sosialt arbeidsmiljø, med fokus på egenutvikling og samarbeid, med et internt verdigrunnlag fundert på tanken om å “Bli Best. Sammen!”. Du vil få god og grundig opplæring, og en fadder som vil følge deg de første månedene.

Synlighet har hatt stor vekst de siste årene, og har høye ambisjoner for veien videre. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til at dette fortsetter!

 • Du blir en del av et stort fagmiljø som verdsetter faglig utvikling. Våre fem faggrupper har faste faggruppemøter og arenaer der vi utvikler beste praksiser og der vi hele tiden utfordrer og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi går på jobb for å bli best sammen – sammen som fagmiljø og sammen med kundene våre.

 • Du vil treffe likesinnede, som har god businessforståelse og kjenner til hvordan ulike kanaler og sammensetningen av dem gjør seg gjeldende for bedrifters forretningsstrategi.

 • Du vil raskt oppleve at det er en fordel å være strukturert, selvgående og proaktiv – du må evne å legge opp egen arbeidshverdag, følge opp avtalt arbeid og være løsningsorientert

 • Du vil få mulighet til å dra på konferanser og kurs, og en årlig fellestur til inn- eller utland med faglig påfyll og sosiale aktiviteter.


Les mer om hvordan det er å jobbe i Synlighet, våre verdier og fordeler vi tilbyr ansatte: Få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Synlighet

Søk på stillingen via finn.no

Søknadsfrist: 2. mai
Vi kaller inn til intervju fortløpende, og tar forbehold om at vi kan avslutte prosessen tidligere enn 2. mai.

Spørsmål? Ta kontakt med Adm.dir/CEO Arnulf Røkke på epost (arnulf.rokke@synlighet.no) eller telefon (90688142).

Søknad og CV sender du inn via finn.no. OBS! Merk søknaden din med:

 • Stilling/kompetanse: "Data og innsikt"
 • Hvilken by du søker som arbeidssted: Bergen / Oslo / Trondheim