Forside / Blogg / Synlighet er nå godkjent Google Analytics Premium Reseller!

Synlighet er nå godkjent Google Analytics Premium Reseller!

Dato publisert:

10.12.15
Google analytics premium reseller

Synlighet har høsten 2015 blitt sertifisert som Google Analytics Premium Reseller for å kunne hjelpe de største bedriftene med webanalyse. Dette åpner nye muligheter innen webanalyse som stadig flere norske selskaper får øynene opp for.


- Vi er veldig stolt over å ha blitt godkjent av Google til å bli Google Analytics Premium Reseller. Det stilles veldig høye krav og det har vært en prosess som har tatt tid. Nå ser vi frem til å jobbe med kunder innen webanalyse og ta i bruk de funksjonene og mulighetene Google Analytics Premium byr på, sier Erik Storm i Synlighet.


Mer data for de største bedriftene


Google Analytics Premium er en utvidet versjon av vanlig Google Analytics. Mot å betale en lisens får du tilgang på veldig mye mer data slik at sampling ikke blir et problem lengre, tallene blir oppdatert raskere og ikke minst får du muligheten til å sette opp flere skreddersydde variabler og dimensjoner.

I tillegg er det tett kobling mot mange av de andre produktene og tjenestene som Google tilbyr, og dette skaper spennende muligheter.

- Dette åpner opp for at dataanalyse kan brukes i enda større grad når selskaper skal ta avgjørelser og vurdere det de gjør. Vi tror på å bruke data fra nettsiden til å styre kampanjer, men også store deler av forretningen for mange, sier Storm.


Velger du Google Analytics Premium, blir du eier av all data i Google Analytics-kontoen din. Dette gjelder også etter en avtale eventuelt blir avsluttet.

Synlighet har et av Norges beste miljøer innen webanalyse og er nå sertifisert og godkjent Reseller av Google Analytics Premium.Ta kontakt med oss her om du ønsker å vite mer om Google Analytics Premium!