Forside / Blogg / Hva er Google Analytics?

Hvorfor Google Analytics?

Analyseverktøyet Google Analytics gir deg innsikt og data du kan bruke som beslutningsgrunnlag for viktige avgjørelser. Finn blant annet ut hva brukerne gjør på nettsiden din og hvilke resultater du får fra markedsføringstiltak.


Kort om Google Analytics

Google Analytics er et kraftig analyseverktøy som er gratis å bruke. Du trenger kun å legge inn et script på nettsiden din, så har du alt du trenger for å få verdifull innsikt. Du kan blant annet finne ut:

  • Hvem som besøker nettsiden din
  • Hva de gjør på nettstedet
  • Hvilke sider som gir flest salg
  • Hvordan kampanjer presterer

Utfordringen med Google Analytics er å dra nytte av tallene og gjøre tiltak som bedrer resultatene. Få gode analysetips på bloggen vår eller meld deg på Kurs i Google Analytics her.

Få hjelp til webanalyse

Synlighet har mer enn 10 års erfaring med utvikling og bruk av webanalyseverktøy. Vårt team av eksperter kan hjelpe deg med å få meningsfulle data fra nettstedet ditt som kan omformes til handlingsrelevant innsikt. Synlighet er et av få norske byråer som er sertifisert Google Analytics Certified Partner og Google Analytics Premium Reseller, som vil si at vi har et svært høyt kunnskapsnivå om verktøyet og godkjent av Google. Alle våre rådgivere har i tillegg sin individuelle sertifisering som Google Analytics Qualified Individuals. Dette er et viktig kvalitetsstempel, men aller viktigst er erfaringen vi besitter. Etter oppsett av både enkle og kompliserte Analytics-løsninger over mange år, har vi verdifull erfaring med å tolke og bruke resultater fra webanalyse.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Oppsett av Google Analytics på et nettsted
  • Rapportering og Dashboards
  • Implementering av E-commerce for nettbutikker
  • Tolkning og kvalitetssikring av data

Hva koster Google Analytics?

Google Analytics er gratis å implementere, men det er mange fallgruver. Vi gjennomgår hele ditt Google Analytics oppsett og kvalitetssikrer at det er korrekt og i henhold til beste praksis. Da kan du stole på at dataen din er korrekt. Vi tilbyr løpende avtaler, der vi overvåker nettstedet ditt og gir deg ny innsikt gjennom rapportering og analysesamtaler. Du kan også bestille workshops der vi ser på konkrete problemstillinger for din bedrift.

Trenger du hjelp til Google Analytics? Ta kontakt med oss i dag!