Forside / Webinarer / Q&A-webinar: Hva er smart nå da!? Om SEO, AI og innhold

#29: SEO, AI og innhold

Seo ai innhold webinar

SEO, AI og innhold - hvilke fallgruver bør du unngå, hva kan du bruke AI til og hvordan bør SEO- og innholdsstrategien din se ut?

Hvordan sikrer du at innholdet ditt er relevant og synlig for de du virkelig vil nå? I dette webinaret gir vi deg innsikt om søketrender og viktige algoritmeoppdateringer som gjør seg gjeldende for 2024. Vi deler også erfaringer om bruk av ChatGPT til SEO- og innholdsarbeidet. Hva er nyttig og effektivt?

I webinaret vil få høre mer om:

  • Søketrender og viktige algoritmeoppdateringer
  • Hvilke SEO-fallgruver du må være bevisst på
  • Effektive SEO- og innholdsstrategier i 2024
  • Hvordan bruke ChatGPT - for bedre resultater


Webinaret ble holdt 28. november 2023. Ønsker du å se det i opptak?

Få tilsendt opptak av webinaret

Fyll ut skjemaet, så sender vi deg opptak av webinaret på epost slik at du kan se det igjen - og igjen!

I webinaret møter du:

Trine Fureli er en erfaren seniorrådgiver i Synlighet. Hun har utviklet SEO- og innholdsstrategier som har gitt betydelig digital organisk vekst for en rekke bedrifter innen både netthandel, B2B og B2C. I webinaret vil hun blant annet dele erfaringer fra bruk av AI-verktøy - hva er effektiv bruk og når må du stole på egen kunnskap.

Lone Moa er tekstforfatter og leder fagmiljøet i Synlighet innen tekst og storytelling. For kundene våre skriver hun alle slags tekster, fra caser og fagartikler til nyhetsbrev og innhold til sosiale medier. I webinaret vil hun dele tips til hvordan innsikt fra søketrender kan løfte innholdsstrategien og hva som skal til for å nå målgruppen i 2024.

Lars Johanson er host for webinarene i Synlighet og loser deg gjennom dagens tema med nysgjerrighet og ved deling av egne erfaringer. I sin stilling som Customer Success Officer får han gjøre det han elsker - å rådgi bedrifter som har ambisjoner om å vokse digitalt.