Forside / Tjenester / Ditt sosiale medier- byrå i Oslo, Bergen, Trondheim, Malmö og Stockholm

Få farten du trenger på sosiale medier

Med et stort fagmiljø innenfor sosiale medier hjelper vi deg med alt du trenger for å oppnå den farten og spredningen du fortjener. Hos oss finner du spesialister på både organisk innhold, og betalt annonsering. Sammen finner vi løsningene som passer best for deg!

Din bedrift i sosiale medier

Unik og bred erfaring
Ved å velge Synlighet som ditt byrå for sosiale medier velger du et team med bred erfaring. Hos oss finner du spesialister med bakgrunn fra redaksjonell bransje, med lang fartstid i annonseringsbransjen, og med god kunnskap og erfaring i egetprodusert innhold som video og grafikk tilpasset sosiale medier. Sammen finner vi ut av hvilken kompetanse som er viktigst for akkurat din bedrift, og skreddersyr teamet deretter.

Vi gjør all jobben du trenger
Hvor mye av jobben du vil overlate til oss, er helt opp til deg. Vi kan bidra med alt fra annonsering og litt rådgivning, til å gjennomføre fulle posteplaner for alle de sosiale medier-kanalene dine. Vi kan også hjelpe til med en omstilling av merkevaren, og opparbeiding av en ny profil på sosiale medier og andre nettsider om det er ønskelig. Avdelingen for sosiale medier samarbeider tett med avdelingen for kreativer til enhver tid.

La oss inspirere deg!
Er du en av dem som bare legger ut et tilfeldig bilde eller en lenke på Facebook, og regner med at det holder? Da har vi gode nyheter til deg! Ved hjelp av enkle, konkrete og håndterlige triks kan du antakelig mer enn doble inntjeningen og rekkevidden din, uten å bruke en eneste krone! 

Visste du for eksempel at kun ved å bruke ansiktsbilder i postene dine kan du øke klikkraten med 20%? Eller at upolerte videoer kan få så mye som 344% større rekkevidde? Ta kontakt for et kurs, og få en halv dags opplæring med enkle tips som helt garantert vil booste rekkevidden din.

Plattformer vi er spesialisert i: 

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • TikTok
  • Youtube
  • Snapchat


Vi har også god kompetanse på mindre plattformer som Reddit, Discord, Tumblr, Jodel og lignende.

Synlighet er offisiell Facebook Marketing Partner.

Meta Business Partner

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Fyll ut skjemaet og fortell oss om dine behov, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Mer om sosiale medier