Forside / Tjenester / Ditt sosiale medier- byrå i Oslo, Bergen, Trondheim, Malmö og Stockholm

Ditt sosiale medier- byrå i Oslo, Bergen, Trondheim, Malmö og Stockholm

I Synlighet er vi mange spesialister med høy kompetanse på sosiale medier. Vi utnytter mulighetene på grunnlag av innsikt i dine kunders brukeratferd . Sammen utvikler vi en tilpasset strategi for sosiale medier som gir bedriften din resultater.

Din bedrift i sosiale medier

Dersom målgruppen din er aktiv på sosiale medier vil du gjennom å være aktiv på bedriftens profil kunne øke merkevarekjennskapen og øke trafikken til nettstedet ditt. På sosiale medier har man enorm konkurranse, ikke bare fra konkurrenter, men også fra annen underholdning og venner. Derfor vil innsikten og erfaringen som et sosiale medier-byrå har, kunne gi deg et stort fortrinn i de ulike kanalene.

Utnytter du sosiale medier på en god måte, vil du raskt kunne oppnå fantastiske resultater.

For å vite hva du burde dele må du vite hvilket modus kunden er i når hun eller han er på sosiale medier. Du må vite hva som engasjerer og hvordan å presentere det.

Våre spesialister på sosiale medier snakker mye om kundereisen og vet alt om å plassere riktig innhold i riktig del av kundereisen.

  • Er mottakeren i kjøpsmodus?
  • Kjenner mottakeren til firmaet fra tidligere?
  • Hvilke overskrifter engasjerer mest på SoMe?
  • Hvilken tid på døgnet lønner det seg å dele i SoMe?
  • Bør du dele det samme innholdet på Instagram som på Facebook?

La Synlighet håndtere sosiale medier og annonsering for deg

I Synlighet jobber vi med en metodikk som dekker hele kundereisen ved bruk av funksjoner som er tilpasset alle steg i kundereisen, og som en del av kanalmixen. Mottoet vårt er å "bli best sammen". Med det mener vi at vi alltid etterstreber et tett samarbeid med alle våre kunder.

Med erfaringer fra kunder i alle bransjer og flinke konsulenter med stor faglig interesse bistår vi med betalte- og organiske aktiviteter. Vi rådgir og implementerer effektive tiltak for at du skal kommunisere og bedre resultater fra populære kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat, Linkedin, TikTok og mer.

Sosiale medier tilbyr svært gode muligheter for spisset målretting basert på adferd, geografi, demografi og interesser. I tillegg til å sette opp og drifte en datadrevet sosiale medier-rigg, vil vi ha stort fokus på løpende testing og automatisering av kreativer og budskap. Kun da kan vi sammen finne ut hva ditt potensial er og lære hva som gir de beste resultatene.

Den viktigste fordelen du får av å benytte Synlighet som byrå for å håndtere og videreutvikle dine sosiale medier-tilstedeværelse, er vår kunnskap med å jobbe mot lønnsomme mål og være fremoverlent.

Med smarte metoder som baseres på online- og offline-data, i kombinasjon med kreative tilnærminger, så leverer vi optimal og lønnsom vekst. Vi har god erfaring med metodikk som datadrevet annonsering, feedbaserte automatisering, og innsiktsdrevne avgjørelser. Dette gir oss muligheten til å tilpasse våre løsninger for alle bransjer innen alt fra B2B, nettbutikk, offentlig sektor, tjenesteleverandør, helse, underholdning, retail, tech m.m. 

Synlighet er offisiell Facebook Marketing Partner.

Fortell oss om dine behov

Fyll ut skjemaet og fortell oss om dine behov, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Mer om sosiale medier