Markedsteam - behov for et større markedsteam?

Har du ikke nok timer i døgnet, eller synes du det er vanskelig å holde deg oppdatert på alt en markedsfører skal kunne? Å være markedsfører i dag er en utrolig krevende jobb!

Markedsfører - en helt umulig jobb?

Strategier skal legges, budsjetter skal fordeles, tiltak skal kartlegges - det hele med ett mål for øyet: nå bedriftens mål. De som lykkes med digital markedsføring, kjennetegnes av at de har høy digital kompetanse og en evne til å implementere, teste og evaluere i et forrykende tempo. 

Det krever at markedsteamet ditt har helt oppdatert kunnskap innen både søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering, sosiale medier, programmatisk annonsering, søkemotormarkedsføring, merkevarebygging, webanalyse, remarketingstrategier, innholdsmarkedsføring, Google Ads, Facebook business manager, Google Marketing PlatformYouTube, SnapChat, Instagram - you name it! 

I tillegg er du helt avhengig av å la teknologien spille en nøkkelrolle. Utnytter du ikke automatisering og maskinlæring, vil du hverken komme ajour eller klare å treffe målgruppen din med rett budskap til rett tid i rett kanal.

Har du kompetansen og kapasiteten som sikrer deg farten du trenger?

Ditt skreddersydde markedsteam

Enten bedriften din har en større markedsavdeling eller markedsavdelingen består av kun deg, så vil Synlighet ha profilene og personene som utfyller ditt behov.

Her er noen eksempler på markedsteam vi kan sette sammen for deg:

  • Fullstendig markedsteam med én prosjektleder / digital strateg i spissen. Du får én person å forholde deg til, som sikrer at jobben blir gjort og som blir din partner i utforming av strategier og tiltaksplaner. Våre digitale strateger har lang erfaring innen digital markedsføring og jobber med noen av landets markedsledende bedrifter hver eneste dag. 
  • Fullstendig markedsteam med direkte kontakt mot spesialistene. I andre tilfeller er det hensiktsmessig at du eller andre i markedsavdelingen din har direkte kontakt med en eller flere av våre spesialister. Vi elsker å dele kunnskap og løse utfordrende problemstillinger sammen med kundene våre. 
  • Leveranseteam innen et spesialistområde. Vi tar oss ett eller flere områder din markedsavdeling har ansvar for. Det kan for eksempel være Google Ads-annonsering, Facebook-annonsering eller at vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din.
  • Strategisk sparringspartner og kompetansemiljø. Kanskje trenger du et miljø du kan henvende deg til, på løpende basis, for å kunne sparre med noen som forstår. Mange opplever at de sitter ganske alene som markedssjef eller markedskoordinator. Våre 60 spesialister er alltid klare for å sparre med deg!

Vi tror ikke på at superhelter finnes. Det går rett og slett ikke an å være best på alt. Derfor leter mange bedrifter forgjeves etter den ene markedsføreren som kan alt og som skal sørge for bedriftens suksess. 

Synlighet kan sette sammen det markedsteamet som til sammen gjør at markedsavdelingen din tilsvarer en superhelt og sikrer at du får farten du trenger for å lykkes. Høres det interessant ut?