Forside / Tjenester / Ditt digitale markedsføringsbyrå - slik hjelper vi din bedrift

Slik hjelper vi din bedrift

En størrelse passer ikke alle. Du får Synlighet i den formen og den dosen som gir deg farten du trenger.

Synlighet teller i dag 70 spesialister og rådgivere som har digital markedsføring som sin kjernekompetanse. Vi kan bistå med digital markedsføring på ulike måter. Gjennom å sette sammen et utvidet markedsteam som utfyller det du allerede har, ved å sitte in-house hos deg eller ved å få tilgang på en senior spesialist innen for et konkret område.

Ditt skreddersydde markedsteam

Enten bedriften din har en større markedsavdeling eller markedsavdelingen består av kun deg, så vil Synlighet ha profilene og personene som utfyller ditt behov.

Her er noen eksempler på markedsteam vi kan sette sammen for deg:

  • Fullstendig markedsteam med én prosjektleder / digital strateg i spissen. Du får én person å forholde deg til, som sikrer at jobben blir gjort og som blir din partner i utforming av strategier og tiltaksplaner. Våre digitale strateger har lang erfaring innen digital markedsføring og jobber med noen av landets markedsledende bedrifter hver eneste dag.
  • Fullstendig markedsteam med direkte kontakt mot spesialistene. I andre tilfeller er det hensiktsmessig at du eller andre i markedsavdelingen din har direkte kontakt med en eller flere av våre spesialister. Vi elsker å dele kunnskap og løse utfordrende problemstillinger sammen med kundene våre.
  • Leveranseteam innen et spesialistområde. Vi tar oss ett eller flere områder din markedsavdeling har ansvar for. Det kan for eksempel være Google Ads-annonsering, Facebook-annonsering eller at vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din.
  • Strategisk sparringspartner og kompetansemiljø. Kanskje trenger du et miljø du kan henvende deg til, på løpende basis, for å kunne sparre med noen som forstår. Mange opplever at de sitter ganske alene som markedssjef eller markedskoordinator. Våre 70 spesialister er alltid klare for å sparre med deg!

Markedsfører - en helt umulig jobb?

Strategier skal legges, budsjetter skal fordeles, tiltak skal kartlegges - det hele med ett mål for øyet: nå bedriftens mål. De som lykkes med digital markedsføring, kjennetegnes av at de har høy digital kompetanse og en evne til å implementere, teste og evaluere i et forrykende tempo.

Det krever at markedsteamet ditt har helt oppdatert kunnskap innen både søkemotoroptimalisering, sosiale medier, annonsering, merkevarebygging, webanalyse, innholdsmarkedsføring, Google Ads, Facebook business manager, Google Marketing Platform, YouTube, SnapChat, Instagram - you name it!

I tillegg er du helt avhengig av å la teknologien spille en nøkkelrolle. Utnytter du ikke automatisering og maskinlæring, vil du hverken komme ajour eller klare å treffe målgruppen din med rett budskap til rett tid i rett kanal.

Vi tror ikke på at superhelter finnes. Det går rett og slett ikke an å være best på alt. Derfor leter mange bedrifter forgjeves etter den ene markedsføreren som kan alt og som skal sørge for bedriftens suksess.

Har du kompetansen og kapasiteten som sikrer deg farten du trenger? Synlighet kan sette sammen det markedsteamet som til sammen gjør at markedsavdelingen din tilsvarer en superhelt og sikrer at du får farten du trenger for å lykkes.

Høres det interessant ut?

Fortell oss om ditt behov