Forside / Tjenester / Innhold: grafisk og tekst - vi produserer!

Innholdsproduksjon i alle former: tekst, video, bilde, grafikk, lyd - you name it!

Innhold som engasjerer og treffer er avgjørende for å lykkes med digital markedsføring. Synlighet lager innhold i alle formater. Tekst, video, bilder, lyd, og grafikk til din markedsføring.

Innholdsproduksjon for digitale flater

Resultatet du får av kampanjene dine er helt avhengig av at kreativene treffer målgruppen. Samtidig ser vi gang på gang at materialer til markedsføring er utformet med tanke på print og tradisjonelle medier, for så å tilpasses til digitale flater - med ulik grad av hell. Det er ikke heldig. 

I digitale kanaler kan du nemlig utnytte teknologi, automatisering og maskinlæring for å virkelig sette fart på markedsføringen din. Sammen kan vi lage en markedsrigg som muliggjør tilnærmet én til én kommunikasjon, helt automatisert. Da kan du bruke tid på å utvikle strategien og tenke ut kreative konsepter. 

- Synlighet har levert et solid stykke arbeid med kvalitet gjennom alle ledd, fra oppstart til søkeordsanalyser og tekstproduksjon. Vi kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd med jobben dere har gjort, og vi vet hvem vi kommer tilbake til om behovet for ytterligere tekster oppstår! cowab.no

Automatisert markedsrigg

Visste du at du kan få bannere som endrer seg etter hva slags vær det er i alle Norges byer? 

Regner det i Bergen, så kan vi vise en annen annonse der, enn i Trondheim hvor det er strålende sol. Vi kan også lage en rigg der vi viser ulike budskap til alle våre målgrupper. Familiefedre får ett budskap, mens studenter får et annet. Det hele uten at ditt grafiske byrå må lage et utall formater og versjoner.

De som virkelig lykkes med digital markedsføring, utnytter styrkene til de ulike kanalene godt. Noen ganger kan videoen være på både 5 og 25 minutter. Andre ganger må du vekke interesse på 2 sekunder. Noen ganger får du hele skjermen til målgruppen din til disposisjon. Andre ganger konkurrerer du mot titalls av andre budskap på en gang.

Våre grafiske designere, videofotografer, tekstforfattere og digitale strateger vet hva som skal til for å lykkes med digital markedsføring.

Tekstproduksjon, blogginnlegg, landingssider

SnapChat-filter eller annonser

Bannere og kampanjematerialer

Video og bilde