Forside / Tjenester / Annonsering på nett | Oppnå resultater med et PPC-byrå / Google Ads annonsering | Bruk et byrå som virkelig kan det

Annonsering med Google Ads

Outsource annonsering til noen som virkelig kan det. Det har du mye å tjene på. Synlighet er et av landets ledende byråer innen Google Ads og er alltid interessert i nye samarbeid.

La Synlighet håndtere Google Ads-annonsene dine

Google Ads (tidl. AdWords) er Google sitt annonseringsverktøy som gjør deg synlig når noen søker etter produktet eller tjenesten din. Det er en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett, og med en annonse øverst i Google opplever mange å få flere kunder, mer salg og relevant trafikk.

Alltid i front

Den viktigste fordelen du får av å benytte deg av Synlighet som byrå for å håndtere og videreutvikle din Google Ads strategi er vår evne til å ligge i front. Våre spesialister er blant landets fremste, som hele tiden holder seg oppdatert, reiser på internasjonale konferanser og tester nye metoder med ett mål for øyet - at din bedrift skal få mest igjen for hver investerte krone. 

Lengst erfaring i Norge

En annen fordel du virkelig får nytte av er all den erfaringen vi har opparbeidet oss fra vi lanserte Norges første Google Ads-annonse i 2004 for Norwegian. 

Bransjekunnskap

Vi har bransjekunnskap innen alt fra nettbutikk, omnikanalstrategier med nettbutikk og fysiske butikker, tjenesteleverandører, b2b, veldedige organisasjoner, offentlig sektor, helse og utdanning - innen alt fra bil, elektronikk, mote, skjønnhet, mat, underholdning, retail, tech, trening m.m.  

Les også: Hjelp! Er Ads-byrået mitt seriøst? 

Google Premier Partner - betateste nye muligheter

Synlighet er ett av få nordiske byråer som har status som Premier Partner. Det tette samarbeid med Google gjør at de bedriftene vi annonserer for får mulighet til å betateste nye funksjoner i lang tid før konkurrentene. Les om flere fordeler du får av å bruke en Premier Partner.

Møt noen av våre spesialister på Google Ads