Forside / Samarbeidspartnere / Imageshop bildebank

Imageshop bildebank

Norskutviklet bildebank for bedrifter

Imageshop er et flerspråklig, skybasert, Digital Asset Management system som utvikles av webselskapet Screentek AS. Løsningen brukes av virksomheter i alle størrelser og bransjer, alt fra små bedrifter med 2-5 ansatte til nasjonale aktører som Helsedirektoratet, Avinor og Norgesgruppen til nordiske og globale aktører som Tryg Forsikring, Nutreco, Santander og Spanias ledende destinasjonsselskap Visit Valencia.

Med integrasjoner mot mange populære systemer, glir Imageshop lett inn i eksisterende arbeidsflyt og sparer bedrifter for mye tid i håndteringen av digitalt materiale.

Imageshop er resultatet av mange års dedikert utviklingsarbeid og oppdateres kontinuerlig med nye features og integrasjoner.

"Mange av Synlighet sine kunder har kommet langt i sin digitale modenhet og produserer til dels store mengder innhold. I den sammenhengen blir Imageshop et verdiøkende verktøy for administrasjon og deling av bilder, film, logoer, grafikk og andre digitale eiendeler, samt metainformasjon som hører til. Gjennom samarbeidet med Synlighet får vi førstehåndskunnskap om kundenes behov på dette feltet, til nytte for den videre utviklingen av Imageshop" - Torbjørn Hansen, CEO, Screentek AS

Screenshot 2021 10 01 at 13 00 48