Forside / Netthandel

Netthandel: Finn vekstpotensialet for din nettbutikk!

Gjør som over 60 andre norske nettbutikker. Få hjelp til å øke salget du også!

Diagnose av vekstpotensial og markedsføringstiltak

La oss kartlegge ditt digitale potensial og peke ut veien videre. Vi tilbyr nettbutikker en diagnose der våre fremste netthandelseksperter identifiserer vekstpotensial med tilhørende forslag til markedsføringstiltak.

Fyll ut skjemaet og få en uforpliktende gjennomgang av hvordan du kan ta din business videre med datadrevet digital markedsføring.

Steal with pride: Våre beste markedføringstips for nettbutikker!

83 % sier de skal handle mer eller like mye på nett også fremover. Viktigste årsak er at netthandel er tidsbesparende, praktis, har bedre utvalg og lavere priser.  Er du rustet for å møte konkurransen?

Her finner du våre beste tips til hvordan du kan ta markedsarbeidet for din nettbutikk til neste nivå. Tipsene kommer fra erfaringer våre 70 eksperter har opparbeidet seg gjennom samarbeid med mange av landets markedsledende nettbutikker. Disse tipsene deler vi med glede med deg.

Last ned ebøker, meld deg på webinarer og motta nyhetsbrev om markedsføring og netthandel helt gratis👇

Slik har vi videreutviklet noen nettbutikker

Slik utvikler vi din nettbutikk 🚀

Synlighet utvikler bedrifters konkurransekraft på nett gjennom digital markedsføring. Vi teamer opp med deg i jakten på å nå dine neste forretningsmål.

Vårt mål er å rådgi, overføre kompetanse, i tillegg til å utføre konkrete markedsføringstiltak, slik at dere får farten dere trenger for å vinne konkurransen i eget marked. Som kjent vil de raske slå de trege. La oss få opp farten sammen!

Premier Partner status gir early bird-fordeler

Partner synlighet

Synlighet er ett av få norske byråer som er Premier Partner. Det gir noen viktige fordeler for deg!

Som anerkjent Premier Partner er vi blant de aller første som får beta-teste nye annonsemuligheter på vegne av våre kunder i tillegg til at det gir høy grad av support. Vi sørger for at du er konkurransedyktig og ligger i front!

Vårt fagmiljø blir ditt

Vi er 60 digitale markedsførere med spisskompetanse innen digital strategi, annonsering, sosiale medier, søkemotoroptimalisering, kreativer, inbound marketing og analyse. Hvert område ledes av en fagleder som hele tiden har ett mål for øyet - forbli nordens ledende. Dette fagmiljøet får du full tilgang til.

Sjekk ut noen av våre prisvinnende caser.

Vår erfaring blir din

Synlighet ble opprettet i 2003, og har fra første stund vært en pioner i Norge innen datadrevet markedsføring. På vegne av over 200 kunder har vi labfrakken på og gjennomfører og evaluerer hypoteser og strategier hver eneste dag. Denne erfaringen blir din.

Fra høye ambisjoner til store vekstresultater

Det er lett å ha høye ambisjoner, men ikke like lett å skape kraftig vekst. Synlighet har utviklet en arbeidsmetode og rutiner som sikrer en målrettet og helhetlig tilnærming til markedsføring. Vi vet hva som skal til.

Vi får det komplekse til å føles enkelt og øker farten!

Det digitale økosystemet er komplekst. Vårt mål er at kundene skal oppleve det som både lærerikt og lett å jobbe med Synlighet. Data har ingen verdi alene. Ei heller innsikt før det omdannes til konkret action. Det er summen av mange små tester og implementeringer som skaper vekst digitalt.

Ta kontakt for en prat!

Vi er alltid interessert i å høre om dine planer for videre vekst og hvordan vi kan bidra til dette. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat - det ser vi frem til!