Forside / Leveranse fra Synlighet

Hva inneholder en leveranse fra Synlighet?

I Synlighet har vi flere ulike former på våre leveranser - og vi er tilpasningsdyktige dersom du har spesielle behov. Felles for alt er at vi jobber sammen med deg mot ambisiøse vekstmål.

Det som gjerne definerer hvordan din leveranse skal utformes hos oss er hvor omfattende innsatsen vår skal være når vi hjelper deg med å utvikle bedriften din. I noen leveranser har du én spesialist som støtter markedsavdelingen din på ett fagområde - for eksempel at vi styrer all annonsering i Google Ads. I andre leveranser har du et helt team med spesialister fra forskjellige fagområder som rådgir og utfører aktiviteter. Dette teamet ledes av en av våre strategiske rådgivere og prosjektledere.

Hva som er den rette leveransen for deg, finner vi ut sammen.

Alt det du trenger til digital markedsføring

Synlighet er et fullservice markedsføringsbyrå. Det betyr at vi kan bidra med alt som trengs for at bedriften din skal få den farten du trenger. Mye kan vi hjelpe deg med selv, men til de aktivitetene hvor vi ikke har kompetanse internt, har vi solide samarbeidspartnere. Våre samarbeidspartnere har vi kvalitetssikret før vi anbefaler dem videre.

I leveranser kan Synlighet bidra med én eller flere av følgende aktiviteter:

  • utvikling av kreative konsepter og utforming av kreativer til annonsering

  • merkevareplattformer og -strategier

  • innsikt og analyser i marked og konkurrenter

  • oppsett av sporing og utvikling av rapporter

  • strategisk rådgivning og prosjektledelse

  • annonsering gjennom Google, Microsoft Ads, sosiale medier, programmatisk etc.

  • strategi for, og produksjon av, innhold til sosiale medier, nettsider etc.

  • søkemotoroptimalisering og konverteringsoptimalisering av nettsider

  • rådgivning og bistand ved utvikling av nye nettsider.

Samarbeid med andre byråer og plattformer

Selv om vi har kompetanse intern på et fagområde, liker vi også å samarbeide med eventuelle andre byråer som du allerede jobber med. Vi er gjerne i direkte kontakt med andre samarbeidspartnere, slik at vi får fart på implementering og markedsaktiviteter. Ofte er vi også kontaktpersonen din overfor andre plattformer, for eksempel Schibsted, Strossle og Acast (podcast-annonser). På den måten slipper du å bruke tid på mange telefoner og møter med flere aktører, men kan heller ha et strategisk møte med oss for å planlegge hva som skal prioriteres i markedsplanen.

Løpende samarbeid er oppskriften på suksess

Som oftest har vi løpende samarbeid som varer over flere år. På den måten kan vi sette oss godt inn i ditt marked, de unike mulighetene og utfordringene bedriften din har, og sesongsvingningene. Sammen med deg utvikler vi en helhetlig markedsføring som gir best forutsetninger for vekst. Vi er en partner som tar eierskap til både kortsiktige og langsiktige mål, og på den måten kan vi komme med gode anbefalinger og råd når du står overfor et veivalg.

Du kan tenke på oss som en utvidelse av markedsteamet ditt.

Hvilke ressurser fra Synlighet som jobber med bedriften din varierer etter hvilket behov du har akkurat nå. Vi har over 50 eksperter på forskjellige fagområder innen digital markedsføring. Etter hvert som forskjellige behov melder seg, kan vi dra inn ulike eksperter for å hjelpe deg.

Prosjekter og enkeltstående oppgaver

Du kan også samarbeide med oss gjennom enkeltstående prosjekter. Normalt gjennomfører vi et prosjekt hvis vi skal løse større utfordringer. For eksempel hvis vi skal kjøre store kampanjer, lage kreative konsepter, rigge opp annonsekontoer, gjennomføre større analyser, sette opp sporing, kvalitetssikring av sporing og rangering ved lansering av nytt nettsted, og lignende.

I starten av et løpende samarbeid, har vi ofte prosjekter for å raskt etablere en solid base med innsikt og materiell som vi kan jobbe videre med i det løpende samarbeidet. Det gir oss og bedriften din god fart fra starten av.

Prosjekter kan også være en ekstra leveranse utenom det løpende samarbeidet, eller et frittstående prosjekt dersom du bare trenger hjelp med en helt spesifikk oppgave.

Den farten du trenger

Synlighet sin måte å samarbeide på er bygget opp med hovedsakelig løpende leveranser. Vi mener det er den beste måten vi kan gi deg den farten du trenger for å skape vekst. Det er et unikt samarbeid hvor vi blir like investert i deg og bedriften din som en fast ansatt i markedsteamet.

Vi gleder oss til å være del av markedsteamet ditt!

Du er kanskje også interessert i: