Forside / Ny i jobben

Kurspakke: Ny i jobben

Kurspakken for deg som er nyutdannet, ny i jobben eller har lite erfaring med digital markedsføring!

Denne pakken med kurs gir deg en god basiskunnskap og forståelse for å jobbe videre med markedsføring i digitale kanaler.

Dersom du bestiller kurspakken «Ny i jobben» tilbyr vi deg 15% rabatt på alle kurs. Du må ta kontakt med oss for å få rabatt.

Kurspakken består av følgende kurs:

Introkurs i digital markedsføring

Introkurset i digital markedsføring gir deg et overblikk over alle muligheter du har for å nå dine målgrupper (de ulike kanalene), og hvorfor arbeidet med nettsted (søkemotoroptimalisering og konverteringsoptimalisering) er viktig for å skape resultater. Du får også en innføring i kanalenes rolle i mediemixen, og hvordan kanalene fungerer sammen.

Google Analytics (grunnkurs)

grunnkurset i Google Analytics (2 dager) lærer du å hente ut og forstå data om hva som skjer på nettstedet ditt, og hvordan du kan bruke dette for å oppnå bedre resultater. På dette kurset får du også en introduksjon til verktøyet Google Data Studio, et rapporteringsverktøy som gir deg full oversikt over det som skjer, «live».

Google Ads – annonsering i søk (grunnkurs)

Annonsering i søk er annonsering rettet mot de som søker etter dine produkter eller tjenester, et viktig sted å begynne for deg som ønsker mer trafikk og flere kunder via eget nettsted. Vi lærer deg god og effektiv kampanjestruktur, hvordan skrive gode annonsetekster og metoder for å optimalisere resultatene.

Kurs i sosiale medier

kurset i sosiale medier lærer du mer om hvordan du kan bruke sosiale kanaler for å nå ut med ditt budskap. Du lærer om hvilket innhold som skaper resultater, og hvordan du kan gjennomføre kampanjer for å nå målgruppene dine. Kurset gir også en innføring i bruk av verktøy for kampanjestyring.