Forside / Digital ekspert

Kurspakke: Digital ekspert

Denne kurspakken er for deg som har en del erfaring fra før og som ønsker å lære enda mer av våre spesialister.

Dersom du bestiller kurspakken «Digital Ekspert» tilbyr vi deg 15% rabatt på alle kurs.

Bestiller du kurspakken «Ny i jobben» får du 15 % rabatt på alle kursene i pakken. Du må ta kontakt med oss for å få rabatt.

Kurspakken består av følgende kurs:

Google Analytics videregående og smart innsikt

Kurset «Smart innsikt» er et todagerskurs som forutsetter at du har gjennomført grunnkurs i Google Analytics, eller har god erfaring og ønsker å lære mer. Her lærer du mer om segmentering av data, filtrering av datakilder og oppsett av sporing for hendelser for å nevne noe. Dag to av kurset lærer du å bruke Google Tag Manager, et verktøy om gjør det enklere å sette opp sporing på nettstedet uten å gjøre endringer i nettstedskoden.

Søkemotoroptimalisering

På kurset i søkemotoroptimalisering lærer du mer om hvordan du må jobbe for en bedre organisk rangering i søkeresultatet. Du lærer teknisk SEO, om sidestruktur og søkeordsanalyser og hvordan du optimaliserer landingssiden for best mulig resultat.

Konverteringsoptimalisering

Konverteringsoptimalisering handler om å jobbe strategisk for å øke andelen av brukere på nettstedet ditt som gjør det du ønsker at de skal gjøre. På kurset lærer du teknikker for hypoteser, testing, analysering og optimalisering.

Annonsering i YouTube og Displaynettverket

Kurset i annonsering på YouTube og i Googles Displaynettverk bygger videre på kurset i annonsering i søk. Du lærer deg grunnleggende oppsett av kampanjer i begge kanaler og du lærer mer om annonsemuligheter og målrettingsmuligheter i disse kanalene.