Kurs sosiale medier ONLINE 2 dager

Les mer om kurset

Sted

ONLINE

Dato

22.09.21

Tidspunkt

kl. 09:00

Pris

2 990,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Kurs sosiale medier ONLINE 2 dager

Lær mer om hvordan du bruker sosiale medier som endel av mediamiksen. Lær oppsett av ulike annonseformat og finn riktige målgruppe gjennom Facebook Ads Manager.

Kurs i sosiale medier ONLINE 2 dager

Lær mer om hvordan du kan bruke Sosiale Medier som en del av mediemiksen. På kurset tar vi for oss faktorer for å lykkes, og hvordan du setter opp effektive kampanjer som støtter bedriftens mål i en kundereise.

Kurset er online og vil derfor bli gjennomført over 2 påfølgende dager, kl.09.00 - 12.00 hver dag. Det vil være mulighet for spørsmål og dialog med kursholder underveis. Oppgitt kursdato er dag en av kurset, dag to er påfølgende dag.

Hva lærer du på kurset?

Hvordan oppnå suksess i sosiale medier?

Sosiale medier spiller en viktig og påvirkende rolle i mediemiksen for både bedrifter, institusjoner og organisasjoner. På vårt kurs i sosiale medier deler vi det vi mener er de viktigste og mest avgjørende faktorene for å lykkes i sosiale kanaler. Vi går også gjennom hvordan du måler suksess underveis, og hvordan du ved å følge resultatene kan gjøre forbedringer (optimalisere) gjennom en kampanjeperiode.

Vi lærer deg metodene og hvilke aktiviteter som skaper resultater, og hvordan du bør produsere og presentere innhold. Du lærer også hvordan du setter opp kampanjer som jobber mot bedriftens mål, og du lærer hvordan du når ut til dine målgrupper. På kurset vil vi også gi deg noen av de små "triksene" som både gir en bedre og mer lønnsom effekt.

Hovedvekt i kurset vil være om Facebook, men vi er også innom Instagram, LinkedIn og Snapchat.

Du lærer mer om:

  • Dagens status i sosiale medier
  • Grunnleggende strategier for kommunikasjon i sosiale kanaler
  • Hvordan lage effektive kampanjer
  • Hvordan måle effekt i sosiale medier
  • Tips og triks som tar dere et steg videre

Hvem passer kurset for?

Kurset er grunnleggende og passer for deg som kjenner til bruken av Facebook på grunnleggende nivå. Du har gjerne laget poster privat eller for din bedrift, og jobber med markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler.

Målet med kurset er at du etter endt kurs skal sette opp og drifte effektive kampanjer i Facebook, og ha en grunnleggende kjennskap til andre sosiale kanaler.

Ved gjennomført kurs i får du et signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant. Dette er et interaktivt onlinekurs som går "live". Vi vil sette av tid til spørsmål, dialog og pauser underveis.

Hva koster kurset?

Kr. 2.990.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 2.490.- per følgende deltaker

Kurset går over 2 dager (kursdato oppgitt ved påmelding og påfølgende dag) og varer fra kl.9.00 -12.00 begge dager. MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

2 990,- eks. mva

Påfølgende deltager

2490,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

3 timer
pluss/minus 30 min