Kurs sosiale medier ONLINE 2 dager

Les mer om kurset

Sted

ONLINE

Dato

19.05.22

Tidspunkt

kl. 09:00

Pris

2 990,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Kurs sosiale medier ONLINE 2 dager

Lær mer om hvordan du bruker sosiale medier som endel av mediamiksen. Lær oppsett av ulike annonseformat og finn riktige målgruppe gjennom Facebook Ads Manager.

Kurs i sosiale medier ONLINE 2 dager

Lær hvordan bedriften din kan bryte gjennom muren av støy på sosiale medier, og lage innhold som folk legger merke til. Med enkle, effektive og konkrete tips får du oppskriften til hvordan du oppnår suksess, og når ut til flere enn tidligere.

Hva lærer du på kurset?

Sosiale medier blir stadig viktigere for bedrifter og organisasjoner. Ved hjelp av sosiale medier kan du nå ut til nye kunder, og samtidig bygge en sterk relasjon til de som allerede følger deg. Dessuten er sosiale medier med på å sette en unik tone of voice for akkurat deg og din bedrift.

Dette lærer du på kurset:

  • Effektive og konkrete tips for å øke rekkevidden din på sosiale medier

  • Hvordan vinkle riktig, og tilpasse innholdet til ditt publikum

  • Forskjellen på de ulike kanalene, og hvilke muligheter som ligger der

  • Hvordan du måler effekten av det du gjør

  • Hvordan du lager effektive betalte kampanjer i Business Manager

Kurset vil ha hovedfokus på Facebook, spesielt i det betalte segmentet, men vil også gi en god og grunnleggende forståelse av de andre plattformene.

Hvor holdes kurset?

Kurset holdes via videoplattformen Zoom, slik at du kan delta fra hjemmekontor eller der du måtte befinne deg. Det vil være mulighet for spørsmål og dialog med kursholder underveis. Kurset blir gjennomført over 2 påfølgende dager, kl.09.00 - 12.00 hver dag. Oppgitt kursdato er dag en av kurset, dag to er påfølgende dag.

Hvem passer kurset for?

Kurset er grunnleggende og passer for deg som kjenner til bruken av Facebook og andre sosiale medier på et grunnleggende nivå. Du har gjerne laget poster privat eller for din bedrift, og jobber med markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler.

Målet med kurset er at du etter endt kurs skal sette opp og drifte effektive kampanjer i Facebook, samt lage godt og organisk innhold som gir deg farten du trenger i alle sosiale kanaler.

Etter endt kurs får du utdelt et kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Kurset vil bli fulgt opp med en 45 minutters hang-out hvor du kan stille spørsmål til kursholder ca en uke etter endt kurs.

Hva koster kurset?

Kr. 2.990.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 2.490.- per følgende deltaker

Kurset går over 2 dager (kursdato oppgitt ved påmelding og påfølgende dag) og varer fra kl.9.00 -12.00 begge dager. MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

2 990,- eks. mva

Påfølgende deltager

2490,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

3 timer
pluss/minus 30 min