Kurs Søkemotoroptimalisering ONLINE 2 dager

Les mer om kurset

Sted

ONLINE

Dato

04.05.22

Tidspunkt

kl. 09:00

Pris

2 990,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Kurs Søkemotoroptimalisering ONLINE 2 dager

Er du synlig i Google når målgruppen din søker etter produkter og tjenester du tilbyr? Lær mer om søkemotoroptimalisering og hva som skal til for å bli synlig på nett!

Kurs i søkemotoroptimalisering - SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en langsiktig strategi for å overbevise søkemotorene om at dine nettsider er de mest relevante. Dine kunder googler, men er du synlig? Meld deg på kurs og lær deg hvordan!

Ønsker du å lære mer om hvordan bli synlig i Googles søkeresultat?

Da er dette kurset for deg! Dette kurset gir deg god innsikt i søkemotoroptimalisering (SEO) og hvordan du skaper best mulig resultater for din egen virksomhet. Kurset er grunnleggende, og vil være nyttig enten du jobber med SEO selv på egne nettsider eller kjøper inn tjenester fra byrå.

Kurset er online og vil derfor bli gjennomført over 2 påfølgende dager, kl.09.00 - 12.00 hver dag. Det vil være mulighet for spørsmål og dialog med kursholder underveis. Oppgitt kursdato er dag en av kurset, dag to er påfølgende dag.

Hva lærer du på kurset?

På kurset går vi blant annet gjennom:

  • Teknisk SEO, HTML markup, indeksering
  • Sidestruktur, Forsidens betydning og rolle, kategoristruktur
  • Søkeordsstrategi, hente inn søkeordsdata, søkeordsanalyse og verktøy, kobling av URL og søkeord
  • Onpage optimalisering, tittel, URL, h1, brødtekst, bildetekst, interne lenker
  • Case, eksempler på tiltak og resultater

Kurset har et overordnet blikk på hva som trengs for å få bedre organiske rangeringer på viktige søkeord idag, og hvordan Google og andre søkemotorer vektlegger ulike faktorer og hvordan du kan påvirke disse.

Hvem passer kurset for?

Det stilles ingen spesielle krav, annet enn interesse for temaet. Kurset passer for: Markedsførere, tekstforfattere, bedriftsledere, gründere og andre som ønsker å sette seg inn i hva søkemotoroptimalisering er, hvordan det fungerer og ikke minst hvordan du kan bruke det i din digitale strategi og markedsføring. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i søkemotoroptimalisering (SEO).

Etter endt kurs skal du kjenne til de viktigste parameterne for å oppnå organisk rangering og kunne ta dette med deg tilbake for implementering på eget nettsted.

Det er en fordel med tilgang til egen PC under kurset da kursholder vil gi deg oppgaver underveis.

Ved gjennomført kurs i får du et signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant. Dette er et interaktivt onlinekurs som går "live". Vi vil sette av tid til spørsmål, dialog og pauser underveis.


Hva koster kurset?

Kr. 2.990.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 2.490.- per følgende deltaker

Kurset går over 2 dager (kursdato oppgitt ved påmelding og påfølgende dag) og varer fra kl.9.00 -12.00 begge dager. MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

2 990,- eks. mva

Påfølgende deltager

2490,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

3 timer
pluss/minus 30 min