Introkurs digital markedsføring ONLINE 2 dager

Les mer om kurset

Sted

ONLINE

Dato

27.04.22

Tidspunkt

kl. 09:00

Pris

2 990,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Introkurs digital markedsføring ONLINE 2 dager

Digital markedsføring handler om alt fra hvordan nettstedet ditt fungerer, annonseringsmuligheter og kanalvalg, hvordan du bygger eget innhold, til hvordan du måler, analyserer og optimaliserer aktivitetene dine. Lær mer på vårt introkurs i digital markedsføring.

Introkurs i digital markedsføring ONLINE 2 dager

Digital markedsføring handler om alt fra hvordan nettstedet ditt fungerer, annonseringsmuligheter og kanalvalg, hvordan du bygger eget innhold, til hvordan du måler, analyserer og optimaliserer aktivitetene dine. På vårt kurs i digital markedsføring lærer du om de viktigste mulighetene i de ulike kanalene, egenskaper og fordeler ved disse og hvordan du må tenke og prioritere for å få en størst mulig effekt av de ulike aktivitetene. Meld deg på kurs i dag!

Kurset er online og vil derfor bli gjennomført over 2 påfølgende dager, kl.09.00 - 12.00 hver dag. Det vil være mulighet for spørsmål og dialog med kursholder underveis. Oppgitt kursdato er dag en av kurset, dag to er påfølgende dag.

Hva lærer du på kurset?

Kurset gir deg en generell innføring i hvordan du kan jobbe med digital markedsføring. Vi er innom tema som:

  • Innføring i de ulike kanalene (betalte og egne kanaler), egenskaper og muligheter
  • Hva er en god landingsside og hvorfor er det viktig?
  • Måling, analyse og innsikt
  • Kort innføring i digital strategi og kundereisen i digitale kanaler
  • Kanalenes plass i en kundereise
  • Hvordan prioritere aktivitetene?

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for deg som er nyutdannet eller ny i jobben og som jobber med digital markedsføring. Det er ingen spesielle krav til forkunnskap, men det er en fordel å ha en viss kjennskap til kanaler og verktøy. Kurset vil være praktisk rettet med gode muligheter for spørsmål og dialog. Kurset vil ikke gi dypere opplæring i bruk av verktøy eller oppsett for annonsering, og vil være på et overordnet nivå.

Målet med kurset er at du etter endt kurs skal ha en bedre forståelse for samspillet mellom nettsted og digitale aktiviteter, og hvilke markedsføringsmuligheter du har i de viktigste kanalene.

Ved gjennomført kurs i får du et signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant. Dette er et interaktivt onlinekurs som går "live". Vi vil sette av tid til spørsmål, dialog og pauser underveis.

Hva koster kurset?

Hva koster kurset?

Kr. 2.990.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 2.490.- per følgende deltaker

Kurset går over 2 dager (kursdato oppgitt ved påmelding og påfølgende dag) og varer fra kl.9.00 -12.00 begge dager. MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

2 990,- eks. mva

Påfølgende deltager

2490,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

3 timer
pluss/minus 30 min