Grunnkurs Google Analytics ONLINE 2 dager

Les mer om kurset

Sted

ONLINE

Dato

01.06.22

Tidspunkt

kl. 09:00

Pris

2 990,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Grunnkurs Google Analytics ONLINE 2 dager

Lær deg å bruke analyseprogrammet Google Analytics, slik at du får mer ut av tallene på ditt nettsted. Kurset har praktiske oppgaver og gjennomgår grunnleggende begreper i webanalyse.

Grunnkurs Google Analytics ONLINE 2 dager

Vil du lære mer om hva som skjer på nettstedet ditt og hvordan du ser effekten av dine ulike markedsføringstiltak? Da trenger du et godt analyseverktøy og en god forståelse for hvordan verktøyet fungerer! Tilgang til, og forståelse av data er grunnleggende for alle som ønsker å lykkes på nett. Synlighet anbefaler analyseverktøyet Google Analytics. På dette kurset gir vi deg en grunnleggende innføring i hvordan verktøyet fungerer.

Kurset er online og vil derfor bli gjennomført over 2 påfølgende dager, kl.09.00 - 12.00 hver dag (til sammen 6 timer). Det vil være mulighet for spørsmål og dialog med kursholder underveis. Oppgitt kursdato er dag en av kurset, dag to er påfølgende dag.

Hva lærer du på kurset?

I den første delen av kurset går vi gjennom de viktigste begrepene, hva de betyr og hvordan analyseverktøyet fungerer. Dette er helt sentralt for å kunne gjøre seg nytte av verktøyet. I den første delen av kurset går vi gjennom:

  • Hva er webanalyse
  • De viktigste begrepene innen webanalyse
  • Hvordan Google Analytics registrerer, lagrer og viser data
  • Trafikk og kilder til trafikk
  • Brukeratferd
  • Konverteringer (målfullføringer)

I den siste delen av kurset blir vi bedre kjent med Google Analytics. Denne delen er mer praktisk. Du får anledning til å navigere i verktøyet på egen konto og vi ser nærmere på grunnleggende funksjoner og og rapporter i Google Analytics. Vi går gjennom de tre grunnpilarene i webanalyse:

Du vil også lære mer om hvordan du henter ut standardiserte rapporter, og du lærer nyttige funksjoner som søk, sammenligning og tilpasning.

Hvem passer kurset for?

Dette er et grunnleggende kurs som ikke krever spesiell forkunnskap, men det er en fordel om du har vært inne i en Google Analyticskonto på forhånd og gjort deg litt kjent. Kurset passer for deg som er ny i jobben eller som har liten erfaring med webanalyse. På kurset må du ha med egen PC (husk strømkabel) og tilgang til egen Google Analyticskonto.

Etter endt grunnkurs i Google Analytics skal du kunne navigere rundt i kontoen og kunne hente ut forstå viktige nøkkeltall for ditt nettsted.

Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant. Dette er et interaktivt onlinekurs som går "live". Vi vil sette av tid til spørsmål, dialog og pauser underveis.

Hva koster kurset?

Kr. 2.990.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 2.490.- per følgende deltaker

Kurset går over 2 dager (kursdato oppgitt ved påmelding og påfølgende dag) og varer fra kl.9.00 -12.00 begge dager (til sammen 6 timer) MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

2 990,- eks. mva

Påfølgende deltager

2490,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

3 timer
pluss/minus 30 min