Grunnkurs Google Ads ONLINE 2 dager

Les mer om kurset

Sted

ONLINE

Dato

11.05.22

Tidspunkt

kl. 09:00

Pris

2 990,-

Ja, meld meg på kurset!

Legg til alle som skal delta på kurset.

Legg til flere deltagere!

Ferdig! Alle deltagere lagt til

Om Kurset

Grunnkurs Google Ads ONLINE 2 dager

Lær deg annonsering med Google Ads. Kurset inneholder praktiske oppgaver og du lærer hvordan du setter opp og jobber med annonsering i søkeresultatet.

Grunnkurs i Google Ads online

Lær om annonseringsmulighetene i Googles søkeresultat! Vi lærer deg oppsett og god kontostruktur med kampanjer og annonsegrupper, du lærer mer om hvordan du skriver gode annonser og metoder for optimalisering av resultatene dine. Kurset inneholder praktiske oppgaver slik at du lærer å arbeide effektivt med Google Ads. Kurset er online og vil derfor bli gjennomført over 2 dager, kl.09.00 - 12.00 hver dag. Det vil være mulighet for spørsmål og dialog med kursholder underveis. Oppgitt kursdato er dag en av kurset, dag to er påfølgende dag.

Mer om hva du lærer på kurset:

På kurset lærer du grunnleggende oppsett av Google Ads (annonsering i Google’s søkeresultat, tidligere AdWords), og hvordan du gjennom god struktur får bedre effekt med mer relevant trafikk til nettstedet ditt. Du lærer også hvordan du unngår de vanligste feilene som fører til unødvendig høye klikk-kostnader.

Kurset i Google Ads passer for alle som ønsker å lære mer om Google Ads, den mest effektive annonseringsformen på nett. Kurset i Google Ads gir deg bedre oversikt over muligheter og beste praksis, som er nyttig enten du drifter din egen kampanje eller kjøper inn tjenesten fra byrå.

 • Vi starter med det grunnleggende og gir deg en solid innføring i hvordan Google Ads er bygget opp og hvordan det fungerer.
 • Kort gjennomgang av ulike annonseformat/muligheter hos Google
 • Du lærer hvordan du setter opp en konto, hvorfor god struktur er viktig og hvordan du gjør det.
  • Kontostruktur, kampanjer og annonsegrupper
 • Målrettingsmuligheter
 • Qualityscore
 • Budstrategier
 • Annonseutvidelser
 • Vi lærer deg å skrive gode annonser og hvordan du tester flere annonser for å optimalisere resultatene dine.
 • Kurset inneholder praktiske oppgaver slik at du lærer å arbeide effektivt med Google Ads.
 • Du vil også lære hvordan du analyserer og rapporterer resultatene.
 • Du får vite om de nyeste verktøy og oppdateringer fra Google og lærer å ta dem i bruk selv.

Hvem passer kurset for?

Det er ingen krav til forkunnskaper, men du bør ha vært inne i en Adskonto i forkant og gjort deg litt kjent med verktøyet. Kurset passer for deg som jobber i en konto og ønsker å lære mer, eller for deg som kjøper tjenester gjennom byrå og ønsker en bedre oversikt. Du må ha med egen PC (husk strømkabel), og du må ha tilgang til en Ads-konto eller en ledig bruker for å opprette en.

Etter endt grunnkurs i Google Ads skal du kunne sette opp strukturerte og effektive kampanjer i Google’s søkeresultat, og du skal vite mer om alle mulighetene du har som annonsør hos Google.

Ved gjennomført kurs i får du et signert kursbevis som viser at du har fullført kurset og hva du har lært. Presentasjonen fra kurset sendes til deltakerne i etterkant. Dette er et interaktivt onlinekurs som går "live". Vi vil sette av tid til spørsmål, og dialog og selvsagt også ta noen pauser underveis. Vi kan også arrangere skreddersydde kurs og workshop for deg og din bedrift.

Hva koster kurset?

Kr. 2.990.- for første deltaker per bedrift, inkludert kursmateriell og lunsj

Kr. 2.490.- per følgende deltaker

Kurset går over 2 dager (kursdato oppgitt ved påmelding og påfølgende dag) og varer fra kl.9.00 -12.00 begge dager. MVA kommer i tillegg, påmelding er bindende og fakturering skjer ved påmelding.

Praktisk info

Hva koster kurset?

Første deltager

2 990,- eks. mva

Påfølgende deltager

2490,- eks. mva

Hvor lenge varer kurset?

3 timer
pluss/minus 30 min