,
Forside / Kurs og Arrangement / Kurs i digital strategi

Kurs i digital strategi

Du har et nettsted, kanskje en blogg, du er til stede i sosiale medier og annonserer. Men hvordan virker alle disse kanalene sammen og hvordan lager du en digital strategi som gir resultater? Meld deg på kurs i dag!

Om kurset

Kurset i digital strategi er et «must» for alle som jobber med markedsføring og kommunikasjon i digitale kanaler. Målet med kurset er å gi deg et rammeverk for hvordan du skal utvikle en digital strategi for din virksomhet.

Utgangspunktet er kundereisen og hvordan du jobber målrettet gjennom denne. Vi tar for oss 1) hvilke mål 2) hvilket innhold 3) hvilken markedsføring du skal utføre gjennom kundereisen for å få maksimalt igjen for tid og penger du investerer.

Synlighet har bistått en rekke selskap med å utvikle en vellykket digital strategi. Styrken er at vi formidler teorier som vi selv har utført i praksis, og som er enkle å forstå og enkle å ta i bruk. Kurset, og rammeverket som benyttes, passer for bedrifter i alle bransjer og størrelser.

Kurset passer for: Ledere, styremedlemmer, markedssjefer og alle som jobber med flere kanaler i digital markedsføring. Det passer for de som ønsker å få en overordnet innsikt i helhetstilnærmingen for digital markedsføring.

Kontakt oss dersom du ønsker et skreddersydd kurs!