Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Ledig stilling: Vil du jobbe med salg og kundeutvikling innen markedsføring?

Ledig stilling: Vil du jobbe med salg og kundeutvikling innen markedsføring?

Synlighet Trondheim 2024 42 kopi 2 1

Drives du av å oppnå gode resultater sammen med kunder og teamet rundt deg? Har du bred digital kompetanse, liker å ta regien og er nysgjerrig som type?

Stillingstittel: Rådgiver digital strategi

Sett fart sammen med oss i Synlighet Trondheim og innta en sentral rolle i forretningsutviklingen for Synlighet og for våre kunder.

Velkommen inn i et godt sosialt arbeidsmiljø ved vårt kontor i vakre Ilsvika! Her har vi fjordutsikt, stor plass og komfortable, moderne lokaler. Vi som allerede jobber her er ambisiøse mennesker med ulike erfaringer og bakgrunn. Sammen utgjør vi et team, som synes digital markedsføring og kundesamarbeid for å nå forretningsmål, er givende og spennende!

Vi tror sterkt på ideen om at det er det beste laget som vinner. Dette laget skaper vi i et samspill hvor det er rom for å være seg selv, lære av hverandre, og utforske den digitale sfæren vi lever i.

Som selger og rådgiver innen digital strategi, blir din jobb å bidra til at Synlighet vokser ytterligere. Du skal jobbe aktivt for å etablere nye kundeforhold, samt følge opp utvalgte, større leveranser over tid. Du vil være en sentral person i et viktig arbeid for Synlighet.

Våre kunder skal, gjennom å samarbeide med Synlighet, oppleve styrket konkurranseposisjon og kommersiell framgang. Du må like å ta regien, evne å sette mål og finne glede i det å skape gode resultater for kunder, teamet og deg selv. Det å ikle seg en slik rolle krever erfaring og kompetanse. Til gjengjeld vil du kjenne på mestringsfølelse og eierskap til prosesser og oppnådde resultater.

Arbeidsoppgaver:

 • Selge våre markedsledende løsninger til Norges mest fremoverlente selskaper.
 • Bygge opp en solid salgspipe og følge opp kontakter, leads og tilbud i Hubspot
 • Bidra til kunders forretningsutvikling og digitale modenhet gjennom å skape innsikt for kunder, slik at de forstår de muligheter og utfordringer som ligger foran dem i deres bransje og marked
 • Bidra til å styrke våre kunders posisjon i deres bransje, gjennom å foreslå og sørge for god gjennomføring av kommunikasjonstiltak
 • Planlegge og lede prosjekter sammen med dyktige kolleger


Dette tror vi om deg:

 • Du er både en menneskeorientert og forretningsorientert person med god forståelse for markeder og bransjer og hva som skal til for å utvikle konkurransekraft og måloppnåelse
 • Du har god oversikt over det digitale landskapet og erfaring med å utvikle og følge opp digitale strategier
 • Vant til å sette og følge opp mål, og å rapportere på resultater
 • Strukturert og selvgående
 • Erfaring fra prosjektledelse og kundeutvikling er en fordel
 • Mer enn 5 års erfaring innen digital markedsføring eller fra medie- og kommunikasjonsbransjen
 • Utdanning på master- eller bachelornivå

Som en del av Synlighet får du:

 • Bli kollega med noen av de aller fremste på digital markedsføring i Norge og Sverige
 • Jobbe med spennende kunder i en rekke ulike bransjer
 • Se konkrete resultater av strategien du legger sammen med kunder og kolleger
 • Mulighet til å holde deg oppdatert, ved å delta på konferanser og kurs
 • Mulighet til å styrke ditt eget brand, gjennom å holde kurs og foredrag

Om å jobbe i Synlighet

Synlighet er et av Nordens ledende miljøer innen digital markedsføring, med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Malmø. I dag teller vi ca. 60 markedsførere som drives og trives når vi jobber med moderne innsiktsbasert markedsføring i krysningen mellom data, kreativer og konsepter.

Du kommer inn i et fremoverlent, mulighetsorientert miljø, med fokus på egenutvikling, samarbeid og gode kollegiale relasjoner.

Synlighet er et selvstendig byrå. Det gir oss frihet til å stake ut vår egen kurs og til utelukkende å optimalisere løsninger for kunders framgang. Selvstendigheten vi har gir grunnlag for at alle ansatte har mulighet til å påvirke selskapets utvikling. Vår kultur er fundert på et ønske om å “Bli best. Sammen”, som arbeidsfellesskap og som tette partnere med de bedrifter vi velger å arbeide med og for.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Synlighet og om våre verdier.

Spørsmål?
Ta kontakt med byråleder
Øystein Landrø Nilsen
oystein@synlighet.no
97764888

Send inn søknad snarest

Søknadsfrist: Snarest

Vi kaller inn til intervju fortløpende, så ikke vent med å søke.

Søknad og CV sender du inn til stilling@synlighet.no!