Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Digital markedsfører og konsulent: Sosiale medier

Digital markedsfører og konsulent: Sosiale medier

Er du langt over gjennomsnittlig interessert i sosiale medier, treffende budskap og stilig grafikk? Liker du å utvikle idéer og produsere innhold? Er du kjent med, eller vil du sette deg inn i, hvordan du når ut til riktig målgruppesegment og kjører effektive kampanjer i sosiale kanaler? Da vil vi snakke med deg!

Synlighet vokser. Vi søker nå etter engasjerte juniorer, altså deg som er fersk fra studier. Hvor vil du jobbe? Vi styrker laget i Trondheim, Bergen og Oslo. 

Med stadig økning i oppdragsmengde fra spennende bedrifter, søker vi etter deg som ønsker å bidra til bedrifters videre vekst gjennom effektive strategier og markedstiltak i sosiale medier. 

Vi ser etter deg som:

 • Vil bidra til å styrke våre kunders posisjon i deres bransje, gjennom å produsere godt innhold og effektive kampanjer i sosiale medier.

 • Mestrer å lage innhold til sosiale medier og som gjerne kan enkel bilde- og filmredigering.

 • Har interesse for å lære deg å utforme kampanjeplaner for nye og eksisterende produkter og tjenester.

 • Hele tiden vil lære, og synes det er spennende å hente ut innsikt fra markedsaktiviteter og omgjøre innsikten til konkrete tiltak.

 • klarer å formidle hvilke muligheter sosiale medier gir på en god måte.

Dette kan du forvente hos oss:

Ønsker du å bli en del av et miljø som er kjent for sin faglige tyngde? Hos oss blir du en del av et stort faglig miljø på over 50 personer. Du kommer inn i et fremoverlent og sosialt arbeidsmiljø, med fokus på egenutvikling og samarbeid, med et internt verdigrunnlag fundert på tanken om å “Bli Best. Sammen!”. Du vil få god og grundig opplæring, og en fadder som vil følge deg de første månedene.

Synlighet har hatt stor vekst de siste årene, og har høye ambisjoner for veien videre. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til at dette fortsetter!

 • Du blir en del av et stort fagmiljø som verdsetter faglig utvikling. Våre fem faggrupper har faste faggruppemøter og arenaer der vi utvikler beste praksiser og der vi hele tiden utfordrer og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi går på jobb for å bli best sammen – sammen som fagmiljø og sammen med kundene våre.

 • Du vil treffe likesinnede, som har god businessforståelse og kjenner til hvordan ulike kanaler og sammensetningen av dem gjør seg gjeldende for bedrifters forretningsstrategi.

 • Du vil raskt oppleve at det er en fordel å være strukturert, selvgående og proaktiv ­– du må evne å legge opp egen arbeidshverdag, følge opp avtalt arbeid og være løsningsorientert

 • Du vil få mulighet til å dra på konferanser og kurs, og en årlig fellestur til inn- eller utland med faglig påfyll og sosiale aktiviteter.


Les mer om hvordan det er å jobbe i Synlighet, våre verdier og fordeler vi tilbyr ansatte: Få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Synlighet

Søk på stillingen via finn.no

Søknadsfrist: 2. mai
Vi kaller inn til intervju fortløpende, og tar forbehold om at vi kan avslutte prosessen tidligere enn 2. mai.

Spørsmål? Ta kontakt med Adm.dir/CEO Arnulf Røkke på epost (arnulf.rokke@synlighet.no) eller telefon (90688142).

Søknad og CV sender du inn via finn.no. OBS! Merk søknaden din med:

 • Stilling/kompetanse: "Sosiale medier"
 • Hvilken by du søker som arbeidssted: Bergen / Oslo / Trondheim