Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Digital markedsfører og konsulent: Sosiale medier

Digital markedsfører og konsulent: Sosiale medier

Har du jobbet strategisk med sosiale medier for bedrifter og vet hvordan du når ut til riktig målgruppesegment både betalt og organisk? Har du i tillegg erfaring med planlegging og utforming av innhold og materiell til sosiale kanaler?

Synlighet vokser og trenger folk til konsulentstilling i Bergen, Oslo eller Trondheim. Med stadig økning i oppdragsmengde fra spennende bedrifter, søker vi etter deg som ønsker å bidra til bedrifters videre vekst gjennom effektive strategier og markedstiltak i sosiale medier.

Vi ser etter deg som:

 • Vil bidra til å styrke våre kunders posisjon i deres bransje, gjennom å produsere godt innhold og effektive kampanjer i sosiale medier.
 • Mestrer å lage innhold til sosiale medier og som gjerne kan enkel bilde- og filmredigering.
 • Har erfaring med å utforme kampanjeplaner for nye og eksisterende produkter og tjenester.
 • Vet hvordan du henter ut innsikt fra markedsaktiviteter og omgjør innsikten til konkrete tiltak. Du klarer å formidle hvilke muligheter sosiale medier gir på en god måte.

Dette kan du forvente hos oss:

Ønsker du å bli en del av et miljø som er kjent for sin faglige tyngde? Hos oss blir du en del av et stort faglig miljø på over 50 personer. Du kommer inn i et fremoverlent og sosialt arbeidsmiljø, med fokus på egenutvikling og samarbeid, med et internt verdigrunnlag fundert på tanken om å “Bli Best. Sammen!”.

Synlighet har hatt stor vekst de siste årene, og har høye ambisjoner for veien videre. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til at dette fortsetter!

 • Du blir en del av et stort fagmiljø som verdsetter faglig utvikling. Våre fem faggrupper har faste faggruppemøter og arenaer der vi utvikler beste praksiser og der vi hele tiden utfordrer og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi går på jobb for å bli best sammen - sammen som fagmiljø og sammen med kundene våre.
 • Du vil treffe likesinnede, som har god businessforståelse og kjenner til hvordan ulike kanaler og sammensetningen av dem gjør seg gjeldende for bedrifters forretningsstrategi.
 • Du vil raskt oppleve at det er en fordel å være strukturert, selvgående og proaktiv - du må evne å legge opp egen arbeidshverdag, følge opp avtalt arbeid og være løsningsorientert
 • Du vil få mulighet til å dra på konferanser og kurs, og en årlig fellestur til inn- eller utland med faglig påfyll og sosiale aktiviteter.
 • I Synlighet for du tilgang til flere fordeler. Du får blant annet tilgang til gode ordninger for forsikringer, gunstige lån og mulighet til å forvalte egen pensjonssparingsprofil.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Synlighet, våre verdier og fordeler vi tilbyr ansatte: Få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Synlighet

Søk på stillingen via finn.no

Søknadsfrist: 17. januar
Vi kaller inn til intervju fortløpende, og tar forbehold om at vi kan avslutte prosessen tidligere enn 17. januar.

Spørsmål? Ta kontakt med Adm.dir/CEO Arnulf Røkke på epost (arnulf.rokke@synlighet.no) eller telefon (90688142).

Søknad og CV sender du inn via finn.no. OBS! Merk søknaden din med:

 • Stilling/kompetanse: "Sosiale medier"
 • Hvilken by du søker som arbeidssted: Bergen / Oslo / Trondheim