Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Ledig stilling: Spesialist - SEO

Ledig stilling: Spesialist - SEO

Ledig stilling Merkevaremal coverbilde 1

Er du, eller ønsker du å bli, en helt rå SEO-spesialist og jobbe med store merkevarer?

Vi åpner dørene for en ny – eller erfaren – SEO-spesialist til et av våre team. Er det deg? Har du lyst til å ta del i jobben om å bli Nordens ledende datadrevne markedsføringsbyrå?

Bli best, sammen med oss!

Som en del av Synlighet, får du ta del i et stort fagmiljø, med 10 SEO-spesialister og til sammen over 60 markedsførere i Norge og Sverige. Vårt interne verdigrunnlag er å “Bli best. Sammen!”. Det betyr at vi jobber mot hårete mål i fellesskap, at vi utfordrer og støtter hverandre, og at vi seirer og feiler skulder ved skulder.

Hva får du når du jobber i Synlighet?

 • Du blir del av et tverrfaglig team som leverer helhetlig markedsføring, fra innsikt og produksjon til plasseringer og rapportering.

 • Synlighet Academy; vårt eget “universitet” for utvikling av ansatte og deling av kunnskap på tvers av kontorer og landegrenser.

 • Varierte utfordringer med ulike kunder i ulike bransjer.

 • Karrieremuligheter i flere retninger og en utviklingsplan skreddersydd for akkurat deg.

 • Kompensert lunsj og medlemskap på treningssenter, en god pensjonsspareordning, reiser til fagsamlinger og konferanser, og mer.

 • Fleksibel hverdag, med nye lokaler midt i Oslo og gode muligheter for hjemmekontor.

 • Og ikke minst: du får jobbe i et sosialt miljø med mennesker som finner på mye morsomt sammen – også utenom arbeidstid!

Les mer om noen kunder vi jobber med: https://synlighet.no/caser/

Synlighet er anbefalt av kolleger fra hele Norden!

Synlighet er et byrå som lykkes med å balansere utfordringer og utvikling, og har et godt arbeidsmiljø. Det baserer vi på at folk i snitt har jobbet her i 5 år og har over 11 års ansiennitet. De tar også karrieresteg internt, jobber målrettet mot stillinger de ønsker seg, og anbefaler venner og bekjente å jobbe her (eNPS på over 50).

Hør hva dine potensielle nye kolleger sier om arbeidslivet i Synlighet:https://synlighet.no/jobb-i-synlighet/

Har du forventninger til oss? Bra! Vi har også noen til deg:

Som SEO-spesialist, forventer vi at du skal utvikle våre kunders konkurransekraft i markedet. Du må vite hva som skal til for å vinne i søkeresultatet, og du evner å overbevise kunder om å ta gode valg. Vi forventer at du enten kan, eller ønsker å lære mer om;

 • Å finne optimaliseringsmuligheter i store datasett.

 • Å bruke teknologi og AI i arbeidsprosessene dine.

 • Å presentere på en overbevisende måte for kunder, og være trygg i kommunikasjonen med ulike personlighetstyper.

 • Hvordan SEO og økonomisk vekst for et selskap henger sammen.

 • Hvordan optimale nettstedsstrukturer med god balanse mellom SEO og brukervennlighet er et forretningsfortrinn.

 • Å gi og motta konstruktive tilbakemeldinger, for å gjøre kunder og kolleger bedre, eller utvikle deg selv.

At du kan litt eller mye SEO fra før, er et fortrinn. Men vi er gode på å utvikle folk, og vi motiveres av å bruke alle våre muligheter til din faglige utvikling. Derfor forventer vi også at du aldri tenker at du er ferdig utlært som rådgiver og spesialist.


I tillegg har du kanskje relevant teknisk kompetanse med CMS, koding, CSS, Javascript, og bruk av API-er. Eller at du er utrolig god på å skrive tekst, med en kreativ penn.

Sammen mot nye høyder!

I Synlighet finner du et sterkt konkurranseinstinkt. Vi jobber hardt, sammen, hver dag for å vinne frem i et krevende marked. Det har vi lykkes med, samtidig som vi har god vekst, både i antall ansatte, i tjenester vi leverer til markedet og i kundeporteføljen. Og vi har fortsatt store ambisjoner for fremtiden, og leter etter flere som blir motivert av utfordringen.

Synlighet er et selvstendig byrå, uavhengig av medieplattformer og teknologileverandører. Vi leverer hele markedsføringsspekteret: innsikt, strategi, konsept og idé, produksjon, mediekjøp og performance. Dermed kan vi være et annerledes markedsføringsbyrå. Det bekrefter også våre kunder. Du som rådgiver kan derfor fokusere på våre kunders beste og alltid velge de mest effektive strategiene, taktikkene og kanalene.

Se mer om livet bak scenen på vår Instagram-konto.

Kjenner du deg igjen i å ville “Bli best. Sammen!”? Ønsker du å ta del i et av Nordens ledende datadrevne markedsføringsbyråer? Da bør du søke nå.


Les mer om å jobbe i Synlighet her: https://synlighet.no/jobb-i-synlighet/

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søknadsfrist:

14.06.2024.

Vi avholder intervjuer fortløpende og forbeholder oss retten til å avslutte rekrutteringsprosessen før søknadsfristens utløp, så snart vi møter riktig kandidat!

Oppstart:

Snarest mulig, etter avtale.

Send din søknad til stilling@synlighet.no

Ønsker du å snakke med oss, ring Øystein Opperud på 93017071