Innholdsmarkedsfører i Trondheim

Liker du å utvikle ideer og produsere innhold og kampanjer til sosiale medier? Har du en god penn? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Innholdsmarkedsfører, det er nesten en digital superhelt. Du må ha en stor dose egen drivkraft, og mange korte og lange idéer. Idéer som kan tas ut i noen sekunders animasjoner og korte tekster. Idéer som egner seg på tvers av kanaler, kanskje gjennom et helt år. Og du må være glad i å skrive. Vi snakker korte og lange tekster, også.

Som type er du ærlig og redelig, arbeidsom, og du trår til litt ekstra når det trengs. Du synes faget ditt og det å lage innhold er artig, og du søker ny kunnskap.

Hvilken mulighet tilbyr vi deg?

Synlighet har et sterkt og godt fagmiljø innen digital markedsføring. Vi er 50 digitale hoder som setter mål og fart sammen med kundene våre. Alt vi gjør handler om at kundene våre skal ha suksess på nett. Vi er lagspillere og tror på å bli best sammen. Når alle samspiller, deler erfaring og kunnskap, kan vi utfordre hverandre og ta sjanser, sammen.

Vi er uavhengige, selv om vi har et godt forhold til Google. Vår uavhengighet vokter vi. Den er garantisten for at vi bruker all vår energi utelukkende til det beste for den enkelte kunde. Lykkes ikke kundene, lykkes ikke vi.

I hverdagen vil du jobbe med faste kunder og på prosjekter. Vi har flest faste kunder som gjør at du får sette stilen for merkevarer over tid. Du vil bidra inn i kundeteam, og også få ansvar for egne kunder hvor du utformer og følger opp innholdsplaner.

Du vil bli backet opp av et erfarent og faglig sterkt team på tvers av byene Trondheim, Oslo, Bergen og Malmø. I Trondheim sentrum teller vi i dag syv personer. Bli litt kjent med oss i Trondheim.

Hvem er du?

Du lager godt og engasjerende innhold for sosiale kanaler. Oppkoking av idéer og å ta ut idéene i tekst, grafikk og filmer – er du spesielt glad i. God stilsans er viktig. De sosiale mediene er jo så visuelle! Du mekker alt fra korte animasjoner og filmsnutter til bannere og innholdsposter for SoMe. Du skriver feilfritt, og gjerne med fin snert i tekstene. Innholdet du lager vil bli vist på Facebook, Snapchat, Instagram og nettaviser.

Du er kløktig når det gjelder å forstå stilen til merkevaren du jobber for, og du er bevisst på målgruppene du skal kommunisere med. SoMe-kanalene er i rask endring. Du liker å “ha labfrakken på” og teste nye formater, kanaler og kommunikasjonsformer.

Foto- og filmferdigheter er et pluss, men ikke et must. Interesse for- og erfaring med Facebook Ads manager og performance er verdifullt, men ikke nødvendig. Arbeidserfaring er essensielt – enten det er prosjekter du har gjort ved siden av studier på eget initiativ, eller i fast jobb.

Søk på stillingen

Søknad, CV og arbeidsprøver sender du til stilling@synlighet.no

Søknadsfrist: Vi gjør fortløpende intervjuer, så søk så snart du kan.

Håper vi hører fra deg!

Kontakt byråleder i Trondheim, Ingrid Dyrnes, på 911 06 057 eller ingrid.dyrnes@synlighet.no om du har spørsmål.

Om Synlighet

Synlighet er stedet for nærmere 50 ambisiøse markedsførere med kjærlighet for faget. Vi er med ambisiøse kunder på å nå forretningsmålene. Dette gjør vi med grundig innsikt som vi omsetter til strategi, taktikk og action i digitale kanaler.

Vi tror på det å bli best sammen. Sammen med kollegaer, sammen med kunder og samarbeidspartnere.

Les mer om våre verdier og hvordan det er å jobbe i Synlighet eller sjekk ut flere ledige stillinger.