Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Synlighet søker deg som er nyutdannet!

Synlighet søker deg som er nyutdannet!

Har du et markedsføringshode og er ferdig med din utdanning til sommeren? Synlighet søker deg som er ambisiøs og selvdreven, og som vil vokse sammen med oss.

Vi søker etter deg som er fersk fra studier og ønsker å videreutvikle deg som digital markedsfører innen ett av de fire spesialistområdene sosiale medier, annonsering, SEO og innhold eller data og innsikt.

Helt siden Synlighet ble etablert i 2003, har utvikling av unge mennesker, faglig og profesjonelt, vært topp prioritert i selskapet. Vi tilbyr i dag et velutviklet onboardingløp for deg som er fersk fra skolebenken, hvor målet er å bygge videre på ditt læringsmodus med alle de ressurser vi har tilgjengelig i vår organisasjon. Dette fungerer, sist bekreftet gjennom bransjekåringen “Performance Awards 2020”, der våre ansatte tok tre av tre plasser på pallen i kategorien Performance Talent (inma.no).

Les mer om de ulike stillingsbeskrivelsene:

Om Synlighet

Synlighet er et av Nordens ledende miljøer innen digital markedsføring med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Malmø og Stockholm. I dag teller vi ca. 60 markedsførere,som drives og trives når vi jobber med moderne innsiktsbasert markedsføring, i krysning mellom data, kreativer og konsepter.

Vi elsker å gjøre mer av det som virker, slik at våre kunder lykkes med å nå sine forretningsmål. Dette er performance-basert merkevarebygging, på sitt beste!

På kundelisten finner du store internasjonale merkevarer som Sony, Pfizer og Leger Uten Grenser, godt blandet med scale-ups innen netthandel og B2B. Felles for dem er at de er ambisiøse og endringsorienterte.Sammen med kundene, jobber vi tett og offensivt for at de skal nå sine mål om framgang i sin bransje – ikke så rart siden kundeløftet vårt er:

Vi gir deg farten du trenger.

Synlighet er partner med alle ledende plattformleverandører innen digital markedsføring, som Facebook, LinkedIn, Bing, HubSpot og Google. Vi jobber særlig tett med Google, som Premium Partner og medlem av “Google Partner Advisory Board”.

Er du interessert i faget digital markedsføring, er vi nysgjerrige på å høre fra deg!

Du passer sammen med oss dersom du:

  • Tror på det å bli best, sammen med de du jobber med.

  • Er nysgjerrig og liker å utvide kunnskapen din og forbedre ferdighetene dine.

  • Trives med høyt arbeidstempo og uforutsigbare dager.


Søk på stillingen via finn.no

Søknadsfrist: 2. mai
Vi kaller inn til intervju fortløpende, og tar forbehold om at vi kan avslutte prosessen tidligere enn 2. mai.

Spørsmål? Ta kontakt med Adm.dir./CEO Arnulf Røkke på e-post (arnulf.rokke@synlighet.no) eller telefon (906 88 142).

Søknad og CV sender du inn via finn.no. OBS! Merk søknaden din med:

  • Stilling/kompetanse: "Navn på stilling"
  • Hvilken by du søker som arbeidssted: Trondheim / Bergen / Oslo