Forside / Jobb i Synlighet / Ledige stillinger / Digital markedsfører og konsulent: Annonsering

Digital markedsfører og konsulent: Annonsering

Har du interesse for annonsering og digital strategi? Kjenner du til, eller vil du sette deg inn i, mulighetene i annonseplattformer som Google Ads, SA/DV360 eller andre? Da vil vi snakke med deg!

Synlighet vokser. Vi søker nå etter deg som er fersk fra studier. Hvor vil du jobbe? Vi styrker laget i Trondheim, Bergen og Oslo. 

Med stadig økning i oppdragsmengde fra spennende bedrifter, søker vi etter deg som ønsker å bidra til bedrifters videre vekst gjennom effektive annonseringsstrategier. Du vil bli en del av et av landets sterkeste fagmiljøer, som i dag teller et tyvetalls spesialister. 

Vi søker etter deg som:

 • Vil bidra til å styrke våre kunders posisjon i deres bransje, gjennom å utforme effektive kampanjer.

 • Har lyst til å lære deg Google Ads og hvordan du når ut til rett målgruppe til rett tid. Det gjør du blant annet gjennom segmentering, ved å bygge målgrupper, drive a/b-testing og gjennomtenkte budskap i riktig annonseformat.

 • Er nysgjerrig på annonsering på programmatiske plattformer og Google Marketing Platform.

 • Vil lære deg å lage gjennomtenkte kampanjeplaner for nye og eksisterende produkter og tjenester.

 • Hele tiden vil lære, og synes det er spennende å hente ut innsikt fra markedsaktiviteter du kan omgjøre til konkrete tiltak og anbefalinger.

Dette kan du forvente hos oss:

Ønsker du å bli en del av et miljø som er kjent for sin faglige tyngde? Hos oss blir du en del av et stort faglig miljø på over 60 personer. Du kommer inn i et fremoverlent og sosialt arbeidsmiljø, med fokus på egenutvikling og samarbeid, med et internt verdigrunnlag fundert på tanken om å “Bli Best. Sammen!”. Du vil få god og grundig opplæring, og en fadder som vil følge deg de første månedene.

Synlighet har hatt stor vekst de siste årene, og har høye ambisjoner for veien videre. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til at dette fortsetter!

 • Du blir en del av et stort fagmiljø som verdsetter faglig utvikling. Våre fem faggrupper har faste faggruppemøter og arenaer der vi utvikler beste praksiser og der vi hele tiden utfordrer og hjelper hverandre til å bli bedre. Vi går på jobb for å bli best sammen – sammen som fagmiljø og sammen med kundene våre.

 • Du vil treffe likesinnede, som har god businessforståelse og kjenner til hvordan ulike kanaler og sammensetningen av dem gjør seg gjeldende for bedrifters forretningsstrategi.

 • Du vil raskt oppleve at det er en fordel å være strukturert, selvgående og proaktiv – du må evne å legge opp egen arbeidshverdag, følge opp avtalt arbeid og være løsningsorientert.

 • Du vil få mulighet til å dra på konferanser og kurs, og en årlig fellestur til inn- eller utland med faglig påfyll og sosiale aktiviteter.


Les mer om hvordan det er å jobbe i Synlighet, våre verdier og fordeler vi tilbyr ansatte: Få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Synlighet

Søk på stillingen via finn.no

Søknadsfrist: 2. mai
Vi kaller inn til intervju fortløpende, og tar forbehold om at vi kan avslutte prosessen tidligere enn 2. mai.

Spørsmål? Ta kontakt med Adm.dir/CEO Arnulf Røkke på epost (arnulf.rokke@synlighet.no) eller telefon (90688142).

Søknad og CV sender du inn via finn.no. OBS! Merk søknaden din med:

 • Stilling/kompetanse: "Annonsering"
 • Hvilken by du søker som arbeidssted: Bergen / Oslo / Trondheim