Forside / Jobb i Synlighet

Jobb og karriere i Synlighet

Har du et brennende engasjement for digital markedsføring og målbare resultater? Da ønsker vi deg på laget!

Synlighet er stedet for 60 ambisiøse markedsførere med kjærlighet for faget. Er du opptatt av å utvikle deg selv, så vel som selskapet du arbeider i og kollegene dine? Bli med å finne nye måter og kombinere data, teknologi og markedsføring på.

Mastergradsstipend 2022

Vi er stadig på jakt etter ny kunnskap og god inspirasjon. Vi drives og trives når vi jobber med moderne innsiktsbasert markedsføring i krysning mellom data, kreativer og konsepter. Vi begeistres lett av å jobbe med nysgjerrige og offensive mennesker, ikke helt ulik oss selv. 

Er du en ambisiøs student som ønsker tilgang på et av nordens ledende fagmiljøer? Les mer om vårt mastergradsstipend her!

Slik er det å jobbe i Synlighet

I Synlighet har vi noen bærende ideer som hjelper oss til å nå målet om å bli et ledende nordisk datadrevet digitalbyrå.

Bli best. Sammen!
Vi er opptatt av å bygge fellesskap. Et fellesskap som gir mening, inspirasjon og utfordring. Et fellesskap som gjør det mulig for våre kolleger å vokse både profesjonelt og som menneske. Sentralt i vårt verdigrunnlag, er tanken om å "Bli Best. Sammen!" I Synlighet tror vi ikke på solospillende digitale superhelter. Det vi derimot tror på, er kunnskapsdeling og lagbygging. Når alle samspiller, deler erfaring og kunnskap, kan vi utfordre hverandre og ta sjanser, sammen. På denne måten skapes oppsiktsvekkende resultater.

Tanken om lagbygging strekker seg utover egne rekker. Det beste vi vet er å få lov til og spille på lag med våre kunder. På ekte. Slik når vi sammen mål om utvikling og framgang. For begge parter. De største seirene er de som blir delt. Av mange.

Farten du trenger
Vi lever i en tid med rask teknologiutvikling og økende endringstakt. Om morgendagen vet vi kun at den er forskjellig fra dagen i dag. Den som skal lykkes i business, må evne å endre seg, gjerne raskt og mye. Synlighets løfte til våre kunder er at vi sammen utvikler «Farten du trenger», med den kompetansen, kapasiteten og samspillet som kreves mellom byrå og kunde. Vi utvikler-, tester-, evaluerer- og implementerer effektive tiltak for et hundretalls bedrifter, slik at de stadig blir bedre og mer verdifulle. Det er vårt bidrag til modernisering av norsk næringsliv.

Uavhengighet
Synlighets eneste agenda handler om å utvikle våre kunder, bidra til deres digitale modning, drive fram deres konkurransekraft og resultater. Dette krever uavhengighet til å ta i bruk teknologier og konsepter fra et bredt spekter. Det har vi! Vi er stolte av vår uavhengighet og vi vokter den. Den er garantisten for at vi bruker all vår energi utelukkende til det beste for den enkelte kunde. Lykkes ikke våre kunder, så lykkes heller ikke vi.

Business as usual is not enough
I Synlighet går vi på jobb hver dag med fokus på å bli litt bedre enn i går. Vi vet at fremgang krever endring. Gjennom faglig nysgjerrighet og høye ambisjoner, ser vi alltid etter nye muligheter. I Synlighet våger vi å gjøre feil, fordi den som gjør nytt, gjør feil. Vi omfavner derfor alle nye muligheter og ser endringsiver som motor og grunnlag for å skape videre suksess.

Les også: Hun er årets Performance Talent (kampanje.com)

Derfor elsker vi å jobbe i Synlighet

Få et innblikk i livet i Synlighet

/

Synlighet feirer 15 år

Faggrupper in action på Geilo

Fagsamling på Geilo 2019

Dublin 2016

Studietur til Google og Facebook i Dublin 2016

Dublin 2016

1 - 2 - 3 hopp!

Festpyntet på Solstrand bad

Synlighet på tur

I 2017 gikk turen til Amsterdam

London 2014

Studietur til London 2014

Kubb i byparken i Bergen

Høyt konkurranseinstinkt

Flipperspill på kontoret

Lønningsbrus for de som vil