Forside / 3 gratis ressurser om effektiv B2B-markedsføring

3 gratis ressurser om effektiv B2B-markedsføring

Fyll ut skjemaet og få tilsendt 2 av våre mest populære webinarer om B2B-markedsføring og eboka No More Cold Calls

Dette innholdet får du tilsendt

Jobber du i en B2B-bedrift som har ambisjoner om å vokse? Er det vanskelig å vite hvor du skal begynne for å få fart på markedsføringen?'

Når du skal ta markedsandeler og sikre suksess med B2Bmarkedsføring, må du sette kunden i sentrum og sørge for at du er til stede gjennom hele kundereisen. Du må forbedre det som allerede fungerer, teste noe du ikke gjør i dag og slutte med tiltak som ikke gir ønskede resultater.

Men hvordan gå i gang? Hvilke tiltak bør du teste?

Eboka No More Cold Calls og webinarene "Slik utvikler du en moderne B2B-salgsmaskin med HubSpot" og "Hvordan lykkes med digital markedsføring for B2B" lærer deg det viktigste du må kjenne til. 

1) Innholdet i eboken No More Cold Calls

No More Cold Calls er skrevet til deg som har salg- eller markedsansvar i en bedrift som selger og markedsfører til andre bedrifter (B2B).

Når du skal ta markedsandeler og sikre suksess med B2B-markedsføring, må du sette kunden i sentrum og sørge for at du er til stede gjennom hele kundereisen - med rett innhold til rett tid - på deres premisser.

Du må forbedre det som allerede fungerer, teste noe du ikke gjør i dag og slutte med tiltak som ikke gir ønskede resultater. Men hvordan gå i gang? Hvilke tiltak bør du teste?

Denne eboka er et resultat av å ha utviklet og bistått et hundretalls bedrifter som har som mål å nå ut til beslutningstakere og påvirkere i andre bedrifter. Den inneholder anbefalinger og oppfordringer til tiltak bedrifter før deg har testet med stor suksess.

Hele 9937 ord!

Få tilsendt eboka og lær mer om:

 • Hva alle bedrifter må ha på plass for å se resultater av markedsføringen
 • Anbefalt kanal- og markedsmiks for B2B
 • Budsjetter og prioriteringer
 • Styringsdokumentene som gir strukturen du trenger
 • Tips til tiltak som leverer resultater - gang på gang!
 • Hvordan få ledelsen og ansatte med på laget

2) Webinaret: Hvordan lykkes med digital markedsføring for B2B?

Vi deler erfaringer og våre beste tips til hvordan du kan lykkes med digital markedsføring når målgruppen er andre bedrifter. Underveis vil vi svare på spørsmål dere har sendt inn.

Vi vil blant annet være innom disse temaene:

 • Trender og nyheter innen B2B-markedsføring
 • Målgrupper og målretting - Se eksempler på hvordan du når målgruppen basert på yrke, bransje, interesse og konkurrenter
 • Kanaler gjennom kundereisen - Valg av kanal er avhengig av hvor man er i kundereisen og med hvilket formål du skal nå kundene. Du får anbefalinger om når du skal bruke hvilken kanal.
 • Merkevarebygging og budskap - Å bygge merkevare og assosiasjoner handler om kontinuitet og konsistens.
 • KPI & Konverteringer - Du får høre hvorfor du kan være like fornøyd med en nyhetsbrevpåmelding som med et lead eller salg

3) Webinaret: Slik utvikler du en moderne B2B-salgsmaskin med HubSpot

Du vet selvfølgelig at varme leads har høyere closing rate enn kalde leads. I dette webinaret får du høre om teknikker og markedsføringstiltak som gjør at leadsene du får inn nærmer seg kokepunktet.

Målgruppen din venter ikke på at selgerne i bedriften din ringer. Når et behov oppstår gjør de research om ulike løsninger og tar selv kontakt med de mest aktuelle leverandørene.

Hvordan sikrer du tilstedeværelse og øker sannsynligheten for at det er nettopp din bedrift de velger? Hvordan rigger du markedsarbeidet slik at du får inn varme leads?

I dette webinaret får du høre mer om:

 • Hvordan du får varme B2B-leads i 2022
 • Slik ser kjøpsprosessen ut for målgruppen din
 • Webinarer + HubSpot = x10 varmere leads
 • Ressursene du trenger for å lykkes

Fyll ut skjemaet og få tilsendt ressursene!