Forside / Caser / Proff Forvalt: 800 flere henvendelser per måned

Proff Forvalt: 800 flere henvendelser per måned!

I samarbeid med Synlighet økte Proff Forvalt resultatene fra alle digitale kanaler. Antall leads fra Google Ads-annonsering økte alene med mer enn 330%.

Tiltak som førte til vekst

Nytt og optimalisert nettsted

Med nytt nettsted, bedre innhold, søkemotoroptimalisering og beste praksis Google Ads-annonsering fra Synlighet, økte Proff Forvalt sitt helhetlige inntrykk i digitale kanaler kraftig gjennom samarbeidet med Synlighet.

Proff Forvalt ønsket bedre effekt fra nettsatsingen, der nettstedet gjennom god brukeropplevelse og konvertering skulle levere flere henvendelser. Den nye nettsiden til Proff Forvalt ble optimalisert for organisk trafikk fra søkemotor (søkemotoroptimalisering) og med landingssider for Google Ads-annonsering. Med mer effektive landingssider kunne budsjettene økes.

Søkeordsanalyse og konverteringsoptimalisering

Etter en grundig søkeordsanalyse ble det fokusert på søkeord med høyest konverteringspotensiale. Nettsiden ble mobiltilpasset og call-to- actions ble flyttet for å forbedre konverteringsraten enda mer. Den nye nettsiden ga brukeren akkurat den informasjonen hun ønsket, samtidig som den oppfordret til videre handling, uten at innholdet ble for overveldende.

Kundereferanser

Å øke brukerens trygghet til produktet var potensielt den største utfordringen. Det ble blant annet løst ved å ta inn flere kundereferanser og uttalelser, samt ved å fremheve at prøveversjonen ikke medførte noen forpliktelser fra brukerens side. Basert på kunnskap om kundens kjøpsprosess, sørget vi også for å besvare spørsmål som vi typisk visste at brukeren stilte seg ved terskelen til å bestille prøveversjon.

"Synlighet har bistått med å bygge en "leadsmotor" som slår rett inn på salgsresultatene våre. Vi investerte mer tid og penger i nytt nettsted, innhold, søkemotoroptimalisering og Google Ads-arbeid. Det var virkelig en verdifull investering for oss." Allan Ingwersen, produktsansvarlig, Proff Forvalt

Resultater

Effekten av de digitale markedstiltakene

Flere henvendelser

330%

Mer organisk trafikk

161%

Økt konverteringsrate

40%