Video: Content is "still" king....men i flere varianter

02.08.17
2017 06 01 15 32 50

Video er et viktig format på nett, og det er den typen innhold som øker mest i engasjement, og dermed også i bruk. Synlighet har derfor startet et samarbeid med Animer som produserer animasjonsvideo for bedrifter! Har du ikke begynt å lage videoer til markedsføringen din enda? Her får du noen gode argumenter for hvorfor video bør være det neste på planen din!

Når det kommer til innhold og markedsføring, burde vi alle bli flinkere til å velge andre formater enn kun tekst og statiske bilder. En del innhold egner seg rett og slett bedre som levende bilder, som f.eks. "nyttefilmene", de som hjelper brukerne å løse et konkret problem, eller som gir svar på noe brukerne ofte lurer på.

Her er noen argumenter for hvorfor DU bør bruke video i din markedsføring:

  • En tredjedel av aktivitet på nett brukes til å se på video
  • Video i sosiale medier gir 1200% flere delinger enn tekst og bilde sammenlagt
  • 3,7 millioner nordmenn bruker YouTube (2017)
  • Halvparten av norske brukere er på YouTube ukentlig eller oftere
  • Video på en landingsside kan øke konverteringene med 80% eller mer


Tallene er hentet fra Wordstream og Ipsos.

Finn mer statistikk om video fra Animer her!

Animasjon - få fram budskapet


Animer har i løpet av ett år virkelig etablert seg i Norge. De leverer skreddersydde animasjonsvideoer til både små og store bedrifter hvor fokuset er å finne den gode formuleringen som virkelig får budskapet til å sitte hos publikum. Animer har gått fra å være bare tre ansatte fra starten av, til 18 ansatte totalt i dag, bestående av ledelse, markedsteam, manusforfattere, illustratører og animatører.

I tillegg har Animer over 40 norske stemmetalenter tilgjengelig, kjent fra tv, radio og film, samtidig som de også kan levere stemmer på alle mulige språk gjennom utenlandske partnere.

"Vi vet at nøkkelen til en suksessfull animasjonsvideo avhenger av at budskapet ditt kommer frem på en tydelig og kreativ måte. Du kan ha verdens vakreste animasjons video, men hvis ingen skjønner hva budskapet ditt er, så har videoen ingen verdi! Derfor ansetter vi i Animer kun de mest talentfulle manusforfatterne til å skrive ditt manus! Slik vet vi at hver eneste video vi lager tar hensyn til kundens målgruppe, plattform videoen skal vises på, handling og Call to action (hva man ønsker seer skal gjøre etter at videoen er ferdig)".

- Tor Martin, Animer


Synlighet samarbeider med Animer


Synlighet er stolte over å samarbeide med Animer. Vi ser på hverandre som seriøse byråer som leverer samme høye kvalitet på det vi brenner for. Animer hjelper kundene våre å lage effektive animasjonsfilmer, mens Synlighet kan hjelpe Animers kunder å lykkes med målbar markedsføring på nett. Sånn sett utfyller vi hverandre veldig godt.

Synlighet animer

I tillegg til at Animer lager animasjonsfilmer av ypperlig kvalitet, har de et enkelt og transparent prissystem som er lett å forholde seg til. Du kjøper rett og slett X-antall minutter film, og kan splitte det opp i så mange filmer du vil. Det vil si, dersom du skal lage mange filmer (og det er kanskje lurt), så blir det raskt mye levende bilder for pengene.

Er du nysgjerrig på hva animasjonsfilm kan gjøre for deg? Ta kontakt med Animer for en uforpliktende prat!