Forside / Blogg / Performance Day 2011 - Gule Sider Mobil og Deals med Tommi Larsen, Eniro

Performance Day 2011 - Gule Sider Mobil og Deals med Tommi Larsen, Eniro

Dato publisert:

15.06.11

Gule Siders mobilapplikasjon ble kåret til Norges og Europas beste i 2010, og har en kraftig vekst i antall brukere. Tommi Larsen er sjef for mobil i Eniro,og er rett mann til å vise deg hvilke muligheter som finnes for å nå frem til brukere i kjøpsmodus på mobiltelefon.

Det har vært en eksplosjon på markedet på mobil!

For å skape må man skille litt mellom mobil og online. Det er ikke lenge siden bedriftene sjelden hadde en mobil hjemmeside. Dette er på vei til å endres...

Deals er i vinden. Mange tilbydere på nett. Gule sider Deals bruker mobilen aktivt. Deals blir lagt inn på forsiden på aplikasjonen. Eniro ønsker å utnytte telefonenes muligheter.

Man ønsker kun treff på deals nær der du er. Sitter du på kafe på Grünerløkka skal du få deals i nærheten, ikke i Stavanger ei eller Majorstuen.

Det skal være lett for kunden å legge ut sine deals. Gjennom en egen aplikasjon kan du selv raskt og enkelt legge ut deals.

Gule Sider på sjøen kommer til ApStore i kveld. Her vil du få nyttig info for deg som er i båt. Også her vil det åpnes for mulighet for deals.