Forside / Blogg / Synlighet utlyser mastergradsstipend for andre gang

Synlighet utlyser mastergradsstipend for andre gang

Dato publisert:

24.02.23
masterstipend markedsføring fra synlighet

For andre år utlyser Synlighet «Mastergradsstipend», som tilbys studenter som skal påbegynne en masteroppgave innen markedsføring eller tilgrensende områder. I tillegg til støtte og sparring, tilbys fysisk arbeidsplass, samt 25 000 kroner, utbetalt ved godkjent mastergrad.

Det første stipendet ble tildelt Endre Erdal og Anastasiya Kryvyak som er i innspurten av en masteroppgave om kundeklubb og verveprogram. BI-studentene trekker frem tilgangen på fagmiljøet i Synlighet som særlig verdifullt.

- Synlighet er en viktig sparringspartner. At funnene fra masteroppgaven gir ny og reell verdi for ledere innenfor markedsføring, er et viktig kriterie for å få en god karakter. Med praktisk erfaring og faglig kunnskap bidrar Synlighet med perspektiver vi gjerne ikke hadde tenkt på, sier Endre Erdal.

- Masterstipendet til Synlighet gjør oss ekstra motivert til å bevise at vi kan levere en god master. Sånn sett fungerer det også som et spark bak til å jobbe hardt!

Anastasiya Kryvyak endre erdal synlighet 2

Anastasiya Kryvyak og Endre Erdal sammen med CEO Arnulf Røkke og mentor Jørgen Brunborg-Næss

Rekruttering til bransjen

- Behovet for dyktige kandidater i årene som kommer blir bare større. I stedet for å hele tiden jakte folk innad i bransjen, ønsker vi å bidra til rekruttering av nye talenter og samtidig øke interessen for vårt fag og vårt selskap, sier Arnulf Røkke

- Endre og Anastasiya bidrar med ny innsikt på et område som er svært viktig for mange norske bedrifter. Her er det vinn-vinn.

- Studerer du markedsføring, eller skal skrive master innenfor fagfeltet, bør du hive deg rundt å søke masterstipendet til Synlighet. Du får ekstra motivasjon, et sterkt fagmiljø i ryggen og en verdifull sparringspartner, sier Erdal.

Søknadsfrist for masterstipendet er 1. mars.

Saken ble først publisert i kom24.no. Les saken her.