Forside / Blogg / Synlighet får ny byråleder i Oslo
Skrevet av: Arnulf Røkke

Synlighet får ny byråleder i Oslo

Dato publisert:

30.07.19
Synlighet Lars og Oystein nye kontorer

Øystein Svendsen Opperud vil fra og med 1. august overta som byråleder i Oslo.

Fra Teamleder til Byråleder


Som Teamleder på Oslo-kontoret har Øystein allerede bidratt til Synlighets utvikling, i tett samarbeid med Lars Johanson. Han har en egen evne til å engasjere og ta initiativ der det trengs. På kort tid har han rukket å bli fagleder for Søkemotoroptimalisering i Synlighet, og det kommer han til å fortsette å være framover. Det er med høye forventninger han tar utfordringen med å videreutvikle Synlighet sitt Oslo-kontor.

"Det er en ære å få overta roret i Oslo. Det er ikke bare drømmejobben min, men også en utrolig spennende oppgave å videreføre og akselerere den veksten som Lars og Synlighet har oppnådd. Min ambisjon er at Synlighet skal bli det beste byrået og fagmiljøet å jobbe i. Det gleder jeg meg til å ta fatt på!"

- Øystein S. Opperud


Før Synlighet har Øystein jobbet med digital markedsføring i norske og internasjonale bedrifter. Han hjelper i dag en rekke store bedrifter med å øke synlighet og omsetning på nett, både med søkemotoroptimalisering og rådgivning innen digital strategi. Han har en bachelor i internasjonal markedsføring fra Universitetet i Sørøst-Norge.

Men hva skjer så med Lars Johanson?


Lars Johanson har vært byråleder i Oslo siden han flyttet over fjellet fra Bergen for fem år siden, og han har gjort en fantastisk jobb med å løfte distriktskontoret i Oslo til nye høyder. I takt med Synlighet sin vekst, er det nå opprettet en ny stilling til Lars; Customer Success Officer.

For å sikre kvaliteten på arbeidet og rådgivningen vi leverer, både mot eksisterende og nye samarbeidspartnere, kommer Lars til å ha fokus på å utvikle Synlighet til å bli det beste digitale markedsføringsbyrået i Norden. Han skal til enhver tid utfordre «business as usual» for å sikre at både vi og dere holder oss helt i tet. Stillingen er en satsing for å styrke Synlighet som kundeorientert organisasjon gjennom fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

"Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den nye rollen. Jeg får ansvar for våre kunders suksess. Vi ser at tett relasjon og samarbeid med kundene gir mer innovasjon, samt knallgode resultater. Mer av dette. Kort fortalt skal vi fokusere enda mer på å forstå kundens business og sørge for at de vinner konkurransen i sine markeder."

– Lars Johanson


Stillingen vil ha overordnet ansvar for alle Synlighet sine kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Malmø, men Lars vil fortsatt ha base på Oslo-kontoret.

Har du lyst til å vite mer om hva Synlighet kan hjelpe din bedrift med? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.