Forside / Blogg / Slik får du tilgang til den nye versjonen av Google Analytics

Slik får du tilgang til den nye versjonen av Google Analytics

Dato publisert:

18.04.11

Google slipper snart en ny versjon av Google Analytics. Vi har allerede skrevet om hva som er nytt og muligheten for å sette opp mål for mål for aktiviteter. Å få tilgang til den nye betaversjonen av Google Analytics er faktisk enkelt. For å hjelpe deg i gang har vi laget denne enkle oppskriften:


Fyll ut søknadsskjemaet


Alt du trenger å gjøre for å få tilgang er å fylle ut dette enkle skjemaet. Som du ser av linken, må du først oppgi UA-koden til analyticskontoen din. Den finner du i oversikten over dine profiler - se bildet:


Har du en profil med kontonummer: UA-3253580-1, så forenkler du det til UA-3253580. I neste felt oppgir du epostadressen du bruker for å logge inn i Google Analytics. Så er det bare å klikke submit og vente. Sist vi la til en konto her tok det under 5 minutter før tilgangen var klar. Så kanskje er du like heldig og får tilgang med det samme.

Hvordan vet jeg at jeg har fått tilgang?


Det kommer ingen epost om at du har fått tilgang. For å se om du har fått tilgang, logger du deg inn i Google Analytics-kontoen din. Så sjekker du oppe i høyre hjørne. Dersom du har fått tilgang, vil det stå "ny versjon" der - slik som på dette bildet:Klikk på ny versjon, så er du igang. Du kan når som helst gå tilbake til gammel versjon ved å klikke samme sted på "gammel versjon".

Fortell oss hva du synes om den nye versjonen! Hva liker du? Hva savner du?