Forside / Blogg / Internship: Unik mulighet for å få kompetansen du trenger

Internship: Unik mulighet for å få kompetansen du trenger

Dato publisert:

06.01.23
Annonsering

Cornelia ønsket seg mer erfaring og kompetanse innen annonsering. Etter grundig research søkte hun internship hos Synlighet, og ble ønsket velkommen på avdelingen vår i Malmø.

Hvorfor søkte du internship hos Synlighet?

Synlighet fremsto som et byrå som kunne tilby meg den kunnskapen og utviklingen jeg ønsket innen annonsering. Etter grundig research kom jeg frem til at dette var stedet jeg ønsket å ha praksisperioden min. 

I dag vet jeg at Synlighet er et byrå med stor kompetanse innen digital markedsføring.

På hvilken måte utfyller utdanning og praksisperioden hverandre?

Vi kan sammenligne praksisperioden og utdannelse med fotball. Før en fotballkamp går du gjennom strategien, hvordan kampen skal utføres, og hva som kreves i enhver situasjon. 

Akkurat slik er det med utdannelse. Vi får den informasjonen vi trenger for å kunne begi oss ut på en praksisperiode. 

Praksisen er selve fotballkampen. Det er her du skal levere, gjøre ditt beste, være nysgjerrig, utforske og utdannes videre.

Hvordan har tiden i Synlighet vært?

Det har vært spennende og gøy å være en del av den herlige gjengen på Malmø-kontoret. Jeg har framfor alt min veileder, Alfred Palm, å takke.

Annonsering på LinkedIn og i Meta Business Manager var helt nytt for meg. Jeg har fått god opplæring i oppsett og oppfølging av annonsekontoer, samt gode tips for å oppnå best mulig resultater. Alfred har i tillegg tatt meg med på spennende kundemøter.

Jeg tar med meg en hel del kunnskap fra Alfred og Synlighet som jeg kommer til å bruke videre i fremtiden.

Hvilke råd vil du gi til kommende interns?

Jeg vil anbefale å kjenne på magefølelsen, og finne et byrå eller en bedrift som passer for deg. Velg en praksisplass som kan hjelpe deg til å bli bedre i det du ønsker å fordype deg i. Våg å stille spørsmål og utforske.

Er du interessert i å være intern i Synlighet?