Forside / Blogg / Mer motivert enn noen gang etter internship

Mer motivert enn noen gang etter internship

Dato publisert:

09.01.23
Anton Intern Toppbilde

Anton er 25 år og studerer webanalyse på yrkesskolen Medieinstitutet i Malmø. De siste 9 månedene har han vært intern i Synlighet, avdeling Malmø.

Hvorfor søkte du internship hos Synlighet?

Læreren min tipset meg om å søke internship hos digitale byråer. Der er det ofte gode utviklingsmuligheter for de som studerer webanalyse. En av bedriftene som ble nevnt var Synlighet. Jeg tok kontakt med Philip, byråleder i Malmø, etter å ha sett en post på LinkedIn hvor Synlighet etterspurte søkere til internship i 2022.

Hvordan har tiden din i Synlighet vært?

Jeg har hatt æren av å tilbringe hele 9 måneder som intern i Synlighet. I løpet av denne perioden har jeg tatt mine fagkunnskaper til nye høyder. Jeg har lært meg teknisk implementering av tracking og oppsett av analyseverktøy. I tillegg har jeg arbeidet med datavisualisering gjennom å skape rapporter og dashboards, og laget SEO-tilpasset strukturforslag. Dette er kun noen av emnene jeg har arbeidet med.

Kollegaene mine har vært det viktigste i perioden som intern. Som ny på en arbeidsplass oppstår det mange spørsmål - da er det fint å ha hjelpsomme kollegaer som støttespillere. De har høy faglig kompetanse, og alltid et ønske om å hjelpe. Å vite at du har noen å henvende seg til når et problem oppstår, har vært verdifullt. Det har gitt meg mulighet til å vokse og utvikle meg i trygge omgivelser.

Hva vil du ta med deg videre?

Utover økt kunnskap innen dataanalyse, tar jeg med meg engasjementet og team-spiriten som jeg har fått implementert under hele praksisperioden. Jeg har fått oppleve hvor morsomt og spennende mitt blivende yrke kan være, når du befinner deg i rett miljø. 

Jeg kjenner meg mer motivert enn noen gang til å fortsette utdannelsen min.

Hvilke råd vil du gi til kommende interns?

Vurderer du om du skal søke hos Synlighet? Gjør det! Det er vanskelig å tro at det finnes et bedre arbeidsmiljø enn hos Synlighet hvor du kan utvikle deg, samtidig som du har det gøy. 

Når du er på plass gjelder det å ha tro på deg selv og tørre å stille spørsmål. Du kommer for å lære, og kan ikke gjøre annet enn ditt aller beste.

Mitt siste tips er: Delta på alle team-aktivitetene. Selv om min tid i Synlighet er slutt, tar jeg med meg alle de morsomme minnene vi har skapt sammen gjennom ulike aktiviteter. Det er utenfor jobben du blir ordentlig kjent med kollegaene dine.