Forside / Blogg / Markedsføring på YouTube

YouTube-markedsføring

Nå ut til nye og eksisterende kunder på YouTube med tekstannonser, bannerannonser, eller videoannonser. Daglig ser vi flere hundre millioner timer med video på YouTube. Over 1,6 millioner nordmenn bruker YouTube ukentlig eller oftere. Vær til stede der målgruppen din er!


Kort om YouTube og annonsering

YouTube er verdens nest største søkemotor, og et nettsted hvor den norske befolkningen i større og større grad henter sine impulser. YouTube-annonsering gir muligheten til å formidle ønsket budskap på den sterkeste måten, nemlig ved hjelp av video. På bloggen vår kan du holde deg oppdatert på siste trender og få gode tips til annonsering og YouTube.

Hva koster det å markedsføre seg på YouTube?

Annonsering i YouTube har ingen oppstartskostnader eller fastpris. Du kan bruke så mye eller lite midler du ønsker på annonseringen. Avhengig av annonsetype, betaler du enten per visning av videoannonsen, eller per klikk på annonsen.

YouTube har mange målrettingsmetoder som sørger for at du kan nå akkurat den målgruppen som er interessert i å høre fra deg. Du kan for eksempel målrette mot demografi, geografi, interesser, søkefraser, innhold, kanaler, videoer m.m. Med andre ord har du større kontroll over hvem som får se videoannonsen din enn du har ved klassisk TV- eller radioreklame.

Ulike typer annonser

I YouTube finnes det mange ulike annonsetyper, fra videoannonser og klassiske tekstannonser, til bannere. Du kan velge akkurat det formatet som passer best til ditt budskap.
De ulike annonseformatene som finnes er:

  1. Bannerannonser
  2. Overleggsannonser
  3. Videoannonser (kan hoppes over)
  4. Videoannonser (kan ikke hoppes over)
  5. Break-bumper-annonser
  6. Sponsede overleggskort

De ulike annonseformatene til YouTube har forskjellige egenskaper og muligheter.

YouTube - Norges nest største TV-kanal

YouTube er en bedre kanal for å nå de unge enn tradisjonell TV. Er du interessert i å begynne med YouTube-annonsering? Ta kontakt med oss i dag! Vi har erfarne og sertifiserte medarbeidere innen videoannonsering som vil hjelpe deg å oppnå gode resultater på YouTube.

Lær mer om YouTube på kurs

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan bruke YouTube til å nå en relevant målgruppe? Synlighet holder jevnlig kurs i Trondheim, Bergen og Oslo, eller skreddersydde workshops etter forespørsel.

Se når du kan gå på neste YouTube-kurs her.